Komentara: 0
Pregleda: 1772

Planovi JKP "Parking"

24.01.2009. u 10:16h
<p>Ove godine počeće izgradnja prve centralne javne garaže u Subotici.Nova garaža će biti na dva nivoa i omogućiće parking za 226 vozila, a nalaziće se ispred Otvorenog univerziteta.</p>

Izrada idejnog projekta javne garaže je pri kraju, a cena investicije iznosi oko četiri miliona evra. Izgradnjom centralne javne garaže bilo bi više mesta za parkiranje, a rasteretio bi se i saobraćaj u ulicama poput Matije Gubca, Đure Đakovića i Štrosmajerove.U Parkingu kažu da bi se i pored izbegavanja saobraćajnih gužvi, povećala i bezbednost u saobraćaju i komunalni red.

Na mnogobrojna pitanja novinara novopostavljeni direktor ovog preduzeća nije imao odgovor, a kao razlog je naveo da je reč o tehničkim pitanjima. Jedno od pitanja je bilo i rešenje problema sa kojim se susreću vozači prilikom parkinja vozila kod Otvorenog univerziteta. Reč je o izdignutom asfaltu na prolazu između dva parkinga.Na konferenciji za novinare je rečeno da će građani koji u roku od dva dana plate doplatnu kartu imati popust, ali se još uvek ne zna koliko.

Na parkingu kod Mlečne pijace od ove godine biće omogućeno plaćanje parkinga i putem SMS poruka.

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1772
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.