Komentara: 1
Pregleda: 5634
Foto

Otvoren 5. memorijal "Jovan Kukaras" (U14)

16.05.2017. u 22:17h
Izvor: Subotica.com
U okviru teniskog kompleksa TK "Spartak" u Dudovoj šumi večeras je otvoren 16. međunarodni turnir za dečake i devojčice do 14 godina, ujedno i 5. memorijal "Jovan Kukaras". Spartak nastupa sa 5 takmičara.
Otvoren 5. memorijal "Jovan Kukaras" (U14)

Turnir 2. kategorije Tennis Europe-a, održava se po šesnaesti put, a peti put kao memorijal Jovana Kukarasa, istaknutog teniskog radnika koji je 20 godina predsedavao TK "Spartak".

Ove godine je prijavljeno preko 110 igrača iz 28 zemalja. Za vikend su održane kvalifikacije, juče su počeli mečevi glavnog žreba u singlovima, danas u parovima, u subotu su polufinala i finala. Prvi nosilac turnira je Stefan Popović iz Srbije, a kod devojčica Rozalija Gruščenska iz Poljske

Turnir je otvorio Ladislav Iršai, potpredsednik Tenis kluba "Spartak", domaćina međunarodnog susreta dece do 14 godina, koji je poželeo dobrоdošlicu svim učesnicima i gostima koji su ovim povodom u našem gradu.

Otvoren 5. memorijal "Jovan Kukaras" (U14)

- Organizacioni odbor će učiniti sve da sе ovaj turnir održi bez problema. Želim svim igračima da se sa lepim uspehom vrate svojim klubovima - rekao je kratko Iršai

Zadovoljan brojem prijavljenih je i Miloš Vidović iz TK "Spartak".

 - Na ovom turniru učestvuju igrači iz 28 država iz celog sveta, a možemo se pohvaliti da su to igrači koji su došli iz najudaljenijih zemalja, kao što su SAD, Kina, Australija, Novi Zeland i Kanada. Svim igračima, učesnicima, želim maksimalno dobre rezultate i da ponesu najbolje uspomene sa ovog turnira i iz našeg grada. - poručio je Vidović

Otvoren 5. memorijal "Jovan Kukaras" (U14)

Jedna od igračica koja je u Suboticu došla da pokuša da izvuče svoj maksimum u konkurenciji devojčica je i Senka Deletić, članica kluba "Match point" iz Beograda.

- Ovo je moje prvo učešće na ovom turniru, sviđaju mi se atmosfera i ovaj klub. Ozbiljno sam se spremala i očekujem da daleko doguram i napravim dobar rezultat  - kaže 14-godišnja Senka

Tenis klub "Spartak" ove godine nastupiće sa 5 igrača. Od dečaka tu su Oliver Sabo Rac (3), zatim Filip Mandović (6) i Petar Bašić Palković, dok kod devojčica to su Danijela Danilović i Ana Jošić.

Jošićeva je u prvom kolu završila učešće u singl konkurenciji, a danas i u dublu (u paru sa Danilovićevom), dok se Danilovićeva danas u singlovima plasirala u treće kolo. Oliver Sabo Rac (3) je u paru sa Mandovićem prošao u drugo kolo, kao i singlu. Mandović je na startu u singlu bio ubedljiv i takođe sutra igra drugo kolo protiv Hrvata Frana Mitrovića (10). Petar Bašić Palković je danas završio singl takmičenje, ali sutra nastavlja dubl.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje 5. memorijala "Jovan Kukaras" (U14) Otvaranje 5. memorijala "Jovan Kukaras" (U14) Otvaranje 5. memorijala "Jovan Kukaras" (U14) Otvaranje 5. memorijala "Jovan Kukaras" (U14) Otvaranje 5. memorijala "Jovan Kukaras" (U14) Otvaranje 5. memorijala "Jovan Kukaras" (U14) Otvaranje 5. memorijala "Jovan Kukaras" (U14) Otvaranje 5. memorijala "Jovan Kukaras" (U14)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5634

Povezana vest

Povezane teme

teniski turnir Subotica

ladislav iršai

teniski turnir do 14 godina

tenis klub spartak

memorijal jovan kukaras

međunarodni teniski turnir

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.