Komentara: 1
Pregleda: 4810
Foto

Održano novogodišnje druženje ŽOK "Subotica"

23.12.2016. u 11:31h
Izvor: Subotica.com
Ženski odbojkaški klub "Subotica" na kraju kalendarske godine okupio je sve svoje devojčice, podelio pohvalnice i u veseloj atmosferi kroz zabavni program nastavio druženje mladih odbojkašica i njihovih trenera.
Održano novogodišnje druženje ŽOK "Subotica"

Stotinjak polaznika škole odbojke ŽOK "Subotica" okupilo se sinoć u sportskoj sali OiSŠ "Žarko Zrenjanin" na druženju povodom ispraćaja 2016. godine. U društvu njihovih trenera, ali i roditelja, podeljene su pohvalnice najboljima po uzrasnim kategorijama, dok je drugi deo bio posvećen zabavno-edukativnom programu u kojem su se devojčice zajedno sa njihovim trenerima sjajno zabavljale.

Sumirajući 2016. godinu iz ugla sportskih rezultata i aktivnosti koje su sprovedene u tom periodu govorila je Nataša Jančikin, prvi trener ekipe,

- Okupili smo se pred kraj godine da se u što većem broju družimo, zabavimo i sumiramo utiske iz godine na izmaku. Iskoristili smo ovu priliku da nagradimo, odnosno pohvalimo igračice koje su to svojim radom i zalaganjem ove godine zaslužile. Jako smo zadovoljni ostvarenim u 2016. godini, imamo 5 ekipa i oko 120 devojčica, jednu takmičarsku i pionirsku ekipu koja će već sad od januara početi sa takmičenjima i nadamo se dobrim uspesima. - rekla je Nataša Jančikin

Održano novogodišnje druženje ŽOK "Subotica"

Održano novogodišnje druženje ŽOK "Subotica"

U ŽOK "Subotica" ponosno ističu da je godina bila fenomenalna, da su deca zadovoljna i sa osmehom dolaze na treninge.

- Deca su izuzetno zadovoljna, vole ono što rade. Odigrali smo par prijateljskih utakmica i u mlađim kategorijama, gledamo da animiramo i tu mlađu decu iako ne igraju redovnu ligu, za razliku od nešto starijih koji imaju takmičarske obaveze svaki vikend i koje odigraju 20 mečeva u sezoni. - dodala je Nataša.

U nastavku večeri deca su zajedno sa svojim trenerima uz prigodno posluženje nastavila druženje kroz kviz znanja, a u kojem su ravnopravno učestvovale sve devojčice podeljene u mešovite uzrasne grupe.

Održano novogodišnje druženje ŽOK "Subotica"

Održano novogodišnje druženje ŽOK "Subotica"

Izvor: Subotica.com
Novogodišnje druženje Ženskog odbojkaškog kluba "Subotica" Novogodišnje druženje Ženskog odbojkaškog kluba "Subotica" Novogodišnje druženje Ženskog odbojkaškog kluba "Subotica" Novogodišnje druženje Ženskog odbojkaškog kluba "Subotica" Novogodišnje druženje Ženskog odbojkaškog kluba "Subotica" Novogodišnje druženje Ženskog odbojkaškog kluba "Subotica" Novogodišnje druženje Ženskog odbojkaškog kluba "Subotica" Novogodišnje druženje Ženskog odbojkaškog kluba "Subotica"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 4810
Povezane teme

ženska odbojka

ženski odbojkaški klub subotica

nataša jančikin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.