Komentara: 0
Pregleda: 3572

Održane druge Olimpijske igre dece

12.05.2012. u 18:30h
Izvor: RTV Yueco
Na terenima Tehničke škole "Ivan Sarić" danas su održane olimpijske igre za decu predškolskog I mlađeg školskog uzrasta, gde je učestvovalo oko 160 dece. Ovo su druge olimpijske igre koje se organizuju u Subotici u organizaciji “SuTeam” škole sporta. Na olimpijadi su učestvovala i deca iz škole sporta iz Bosne i Hercegovine, tako da je Olimpijada poprimila i međunarodni karakter.
Održane druge Olimpijske igre dece

Od 9 do 11 časova održano je predtakmičenje na kom su očestvovala deca rođena 2006-2007 godine, a nakon toga u 11 časova Olimpijada je svečano otvorena. Stošezdesetoro dece mlađeg školskog uzrasta podeljeno je u 18 ekipa, koje su se takmičile u različitim disciplinama.

Po rečima predsednika skupštine grada Slavka Paraća, koji je prisustvovao svečanom otvaranju, u Subotici se uvek podjednako vodilo računa kako o dečijem, tako i o rekreativnom i kvalitetnom sportu. Ipak bez dobro organizovanog dečijeg sporta, nema ni kvalitetnog sporta.

Olimpijske igre završene su tokom popodneva. Pobednicima su dodeljene medelje i pehari, dok su svi učesnici dobili zahvalnice, jer je moto Olimpijskih igara, upravo "važno je učestvovati".

Fotografije sa ove manifestacije možete videti u našoj galeriji.

Olimpijada

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3572
Povezane teme

tehnička škola ivan sarić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.