Komentara: 0
Pregleda: 4075
Foto

Održana prezentacija Mentalne aritmetike

06.11.2015. u 02:16h
Izvor: Subotica.com
U Subotici je juče održana prezentacija obrazovnog programa Mentalna aritmetika Suan pan u Smart edu centru u Kumanovskoj 21/2.
Održana prezentacija Mentalne aritmetike

Prezentaciju je vodila Dušica Milosavljević iz Pro-mens centra iz Niša koji su zastupnici licence za Balkan Suan pan Mentalne aritmetike. Takođe, u prezentaciji su učestvovali pedagog-vaspitač Irena Jovanović i deca Petra, Momčilo i Petar deca od 6 i 7 godina koji upravu završavaju osmomesečni kurs aritmetike u centru u Nišu.

Prezentacija u Subotici je danas bila odlično posećena i  prisustvovalo je oko 70 zainteresovanih roditelja i prosvetnih radnika. Deca su prikazala rad na računaljci i mentalnom (višem nivou) računanja kroz misaoni proces kao i prikaz odvojene pažnje gde su deca pevala "U svetu postoji jedno carstvo" i istovremeno računala dvocifrene brojeve bez računaljke, što je gledaoce i njihove vršnjake ostvilo u čudu i oduševljenju.

Održana prezentacija Mentalne aritmetike

Kurs Mentalne aritmetike će početi čim se formiraju uzrasne grupe dece po upisu. Primarna grupa za decu od 7 do 10 godina, a sekundarna grupa za učenike od 11 do 14 godina. U planu je i Kinder grupa za decu uzrasta od 5 do 7 godina.

Prijave za upis na kurs Mentalne aritmetike su od danas otvorene i više informacija možete dobiti na telefone 069/751-643 i 069/124-6939. Više informacija možete potražiti na sajtu Smart edu centra.

Izvor: Subotica.com
Prezentacija Mentalne aritmetike Prezentacija Mentalne aritmetike Prezentacija Mentalne aritmetike Prezentacija Mentalne aritmetike Prezentacija Mentalne aritmetike Prezentacija Mentalne aritmetike Prezentacija Mentalne aritmetike Prezentacija Mentalne aritmetike
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4075
Povezane teme

mentalna aritmetika

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.