Komentara: 2
Pregleda: 2824

Održana 63. sednica Gradskog veća

24.02.2015. u 18:06h
Izvor: Radio Subotica
Održana 63. sednica Gradskog veća

Danas je održana 63. sednica Gradskog veća sa koje će Skupštini grada biti upućen predlog izmena Odluke o ostvarivanju prava u oblasti socijalne zaštite iz nadležnosti Grada, kao i program poslovanja Javnog preduzeća "Radio Subotica". Gradsko veće donelo je Odluku o davanju na korišćenje nekretnine Javnom komunalnom preduzćeu "Čistoća i zelenilo".

Prema predlogu izmena Odluke o ostvarivanju prava u oblasti socijalne zaštite iz nadležnosti grada, koji Gradsko veće upućuje Skupštini na razmatranje, pružanje usluge Dnevnog boravka za umereno i teže mentalno nedovoljno razvijena odrasla lica se poverava Domu za decu ometenu u razvoju "Kolevka".

Izmenama se omogućava Centru za socijalni rad da nastavi da pruža usluge ličnog pratioca deteta i personalnog asistenta do licenciranja usluge. Izmenama se omogućava isplata novčane pomoći za nabavku ogreva, i na taj način omogućava korisnicima ove vrste pomoći da samostalno nabave ogrev odnosno plate troškove grejanja.

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2824
Povezane teme

gradsko veće

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.