Komentara: 1
Pregleda: 2212

Odbojkašice Spartaka počele pripreme za novu sezonu

08.08.2017. u 15:54h
Izvor: RTV Yueco
Trener ŽOK "Spartak," Vladimir Kapriš, obavio je juče prozivku igračica, a koja je ujedno označila i početak priprema odbojkašica Spartaka za novu prvenstvenu sezonu u Super ligi.
Odbojkašice Spartaka počele pripreme za novu sezonu

U odnosu na prošlu, izuzetno tešku, takmičarsku godinu, ova mlada ekipa nije pretrpela veće kadrovske promene, ali su devojke, sada, iskusnije za sezonu više, pa se nadaju da u predstojećem šampionatu neće voditi borbu za goli opstanak, već da će igrati značajniju ulogu u društvu naših najboljih ženskih odbojkaških timova.

Do početka superligaškog nadmetanja, odbojkašice Spartaka imaće na raspolaganju deset nedelja da se što bolje pripreme i uigraju tim za ono što im predstoji tokom jeseni, a navijače Subotičanki sigurno će obradovati vest da se iskusna Ana Bogdanović oporavila od neugodne povrede i da je spremna da se uskoro uključi u trenažni proces.

Za sada je sigurno da je klub napustila Lana Dabić. Osim toga, postoji mogućnost da pouzdana Aleksandra Cvetićanin karijeru nastavi u inostranstvu, a očekuje se dolazak još jednog tehničara, sa kojim bi ekipa bila kompletirana.

Pratite ŽOK "Spartak" i preko Fejsbuka. Najnovija dešavanja, najave, izveštaji sa mečeva direktno na zidu vašeg Fejsbuk naloga.

 
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 6 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2212
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.