Komentara: 1
Pregleda: 3223

Odbojkaši Spartaka večeras za produžetak serije ili ispadanje iz Superlige

15.04.2014. u 10:13h
Izvor: Subotica.com
Posle dva neočekivana poraza u utakmicama za opstanak, odnosno ulazak u Super ligu odbojkaši Spartaka večeras od 19 časova imaju poslednju priliku da produže seriju i nadu da mogu da ostanu u društvu najboljih odbojkaša Srbije. Večeras Inđija ima prvu meč loptu, a domaća publika ukoliko želi gledati najbolju srpsku odbojku i naredne sezone mora večeras da napuni tribine i pomogne Spartaku da produži seriju.
Odbojkaši Spartaka večeras za produžetak serije ili ispadanje iz Superlige

Plejaut, odnosno utakmice za opstanak ili ulazak u Superligu, igra se na 3 dobijene utakmice, uz to da je Spartak u prednosti domaćeg terena, što u praksi znači da seriju počinje na svom terenu, pred svojom publikom, zatim se igra na gostujućem i tako sve do pete utakmice, ukoliko dođe do nje, tada bi Spartak po treći put u seriji bio domaćin.

Nažalost prednost domaćinstva pre tačno nedelju dana nije iskorišćena i gosti iz Inđije su relativno lako savladali Spartak, a zatim u petak na svom terenu došli do druge pobede i danas u Subotici imaju "prvu meč loptu".

Posle dva poraza Spartak večeras ima još jednu šansu da promeni pristup igri i eventualno produži seriju i nadu za opstanak u najjačem odbojkaškom rangu Srbije. Odbojkaši Inđije pokazali su da imaju kvalitet i da su vrlo motivisani u svom cilju za ulazak u Super ligu, ali ekipa Spartaka posle takmičarske pauze od mesec dana za ovih par dana nije pokazala ono što zaista ume, a što svakako subotička publika i očekuje.

Posle poraza u Inđiji prvi trener ekipe Aleksandar Petrović podneo je ostavku na tu poziciju, a tim će do promocije novog stratega voditi Zoran Kecman.

Utakmica se igra večeras od 19 časova u maloj sali Hale sportova, a ulaz je besplatan.

OK "Spartak" poziva sve koji vole Spartak i žele da gledaju superligašku odbojku i naredne sezone da napune tribine i snažnom podrškom pomognu odbojkašima da krenu u preokret i nastave takmičenje u najvišem rangu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 3223

Povezana vest

Povezane teme

hala sportova

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.