Komentara: 0
Pregleda: 986

Odbojka (Ž): Poraz "golubica" na gostovanju u Staroj Pazovi

05.11.2018. u 10:35h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka upisale su četvrti ovosezonski poraz u Superligi pošto su izgubile u subotu od Jedinstva sa 3:1. U narednom kolu u Suboticu dolazi lider prvenstva, ekipa Železničara iz Lajkovca.
Odbojka (Ž): Poraz "golubica" na gostovanju u Staroj Pazovi

Subotičanke su bolje otvorile susret, kontrolisale prvi set do polovine, a zatim domaće vežu nekoliko poena, preuzimaju prednost, rezultatsku i psihološku, te bez odgovora "golubica" relativno lagano dolaze do odlučujućeg poena seta.

U drugom setu još bolje otvaranje. Posle 3:3 Spartak pravi seriju 9:1, što je mnogo poremetilo domaći sastav. U tom periodu istakle su se Rajlić i Jović, a naknadno im se pridružila i Trnić, koja se oporavila od povrede i ponovo je na raspolaganju šefu struke Miroslavu Aksentijeviću. Nastavio je Spartak u drugom setu na krilima dobre energije, prilično ubedljivo finiširao i ostavio domaće igračice u blagom šoku.

Taman kada se očekivalo da će "golubice" pune samopouzdanja posle sasvim kvalitetno odigrana dva seta nastaviti u trećem, domaći tim se trgnuo i lagano se vraćao u meč. U trećem periodu ponovo bolja igra Spartaka u prvoj polovini, ali ponovio se sličan scenario iz prvog seta, Jedinstvo je preuzelo kontrolu i prvo stiglo do odlučujućeg poena seta. Tu drugu polovinu obležio je veliki broj greška u napadu ekipe sa severa Bačke.

U četvrtom setu viđena je veliak borba za poene, obe ekipe su imale serije grešaka i vezanih uspešnih napadačkih akcija, tako je bilo i do same završnice, ali ipak Jedinstvo je bilo koncentrisanije i spretnije, "golubice" to nisu mogle da isprate i nažalost tu je bio kraj svih nadanja za povoljniji ishod.

Jedinstvo (SP) - Spartak 3:1
(25-21, 17-25, 25-20, 25-20)

Jedinstvo (SP): Vujnović 9, Kockarević, Lekić 1, Radišić, Koprivica 12, Glušac 5, Antanasijević 1, Četnik, Mirosavljević 9, Vulin 25, Pavlasevic (L), Đokić 2

Spartak: Jović 11, Robins-hardy 4, Trnić 8, Marić, Ilić (L), Batinić 10, Prolić, Mađarević, Rajlić 19, Momković, Živanović 7

U 8. kolu u Suboticu stiže Železničar iz Lajkovca, apsolutni hit Superlige koji ove sezone gazi sve pred sobom i dosada su izgubili samo tri seta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 986
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.