Komentara: 2
Pregleda: 2950

Odbojka: Superligaši počinju novu sezonu, mala sala dobila tarafleks podlogu

26.09.2018. u 10:29h
Izvor: Subotica.com
Ekipe Spartaka, momci i devojke, od četvrtka, odnosno nedelje, počinju svoje takmičarske obaveze u Superligi. Prva na teren će muška ekipa koja će na startu sezone gostovati Partizanu, dok "golubice" dočekuju ekipu Uba.
Odbojka: Superligaši počinju novu sezonu, mala sala dobila tarafleks podlogu

Obe ekipe pretrpele su određene promene između dve sezone, ženski koektiv nešto više jer je bilo većih promea u igračkom kadrug, stručnom štabu, ali i u upravi. Više o ovome u povezanoj vesti. Kod muške ekipe ima novih lica ali je kostur ostao na okupu, pod stručnom pažnjom sada već iskusnog Igora Žakića.

Iako se start sezone bliži, mnoge ekipe su takođe izvršile određene organizacione ali i igračke promene, samim time postoji određeni broj nepoznanica (o kvalitetu drugih ekipa), a kako se to bude kristalizovalo znaće se i preciznije ciljevi obe subotičke ekipe za ovu sezonu.

Posle dobro obavljenog pripremnog perioda muške ekipe i serije odigranih kontrolnih mečeva (Pobede protiv Novog Sada 3-0, Penzugyora iz Budimpešte 0-3, Kečkemeta 0-3 i dva poraza protiv Vojvodine 3-0 i Previdzea iz Slovačke 3-0) na red dolaze Superligaška iskušenja.
     
U novoj sezoni MOK "Spartak" je nastupiti u sastavu: Uroš Kecman (kapiten),  Nemanja Jungić,  Miljan Milović, Aleksandar Tumbas,  Dario Peić, Aleksandar Veselinović, Miloš Arsenoski, Branislav Seizović, Stefan Dulić, Aljoša Krdžović, Benjamin Krdžović i novi igrači Đorđe Ilić (srednji bloker), Mario Medan (dizač), Aleksandar Simić (korektor) .

Muška ekipa protiv Partizana igra u četvrtak od 18 časova u Beogradu, dok će sledeći petak dočekati Radnički iz Kragujevca.

ODBOJKAŠICE STARTUJU U NEDELJU

Odbojka: Superligaši počinju novu sezonu, mala sala dobila tarafleks podlogu

Nova sezona u ženskoj konkurenciji startuje u subotu, 29. septembra, a svoj prvi meč u novoj sezoni "golubice" će odigrati dan kasnije, u nedelju od 18 časova, na svom terenu, na novoj tarafleks podlozi u subotičkoj Hali sportova.

Posle niza pripremnih utakmica, dva odigrana turnira za samo desetak dana, mlada i prilično izmenjena ekipa Spartaka kreće u nove izazove. Mnogo promena desilo se generalno na srpskoj superligaškoj sceni i kao u muškoj dosta je nepoznanica, tako da je nezahvalno postavljati ciljeve i zahtevati neki određeni plasman.

Odbojka: Superligaši počinju novu sezonu, mala sala dobila tarafleks podlogu

JKP "Stadion", u saradnji sa lokalnom samoupravom, u nastojanjima postepenog osavremenjivanja sportskih objekata realizovao je najnovije ulaganje u specijalnu odbojkašku podlogu, tarafleks, koja je postavljena i biće spremna za nedelju. Ovim "presvlačenjem" mala sala dobila je mnogo moderniji i pre svega praktičniji teren kako za održavanje tako i za takmičenje. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2950
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.