Komentara: 0
Pregleda: 1409

Odbojka - Kup Srbije: Muška ekipa dočekuje imenjaka iz Ljiga, ženska gostuje Partizanu

30.10.2017. u 13:14h
Izvor: Subotica.com
Muška i ženska ekipa Spartaka svoje susrete osmine finala Kupa Srbije odigraće u utorak i sredu. Odbojkaši sutra dočekuju imenjaka iz Ljiga, dok odbojkašice u sredu gostuju Partizanu.
Odbojka - Kup Srbije: Muška ekipa dočekuje imenjaka iz Ljiga, ženska gostuje Partizanu

U naredna dva dana širom Srbije odigraće se mečevi osmine finala Kupa Srbije u obe konkurencije. Seniori će boriti u okviru 53. izdanja nacionalnog Kupa, dok seniorke "kasne" jednu sezonu. Većina mečeva će se odigrati u sredu, ali a simpatizeri Spartaka moćiće da prate mečeve subotičkih klubova u oba dana.

Takmičarska komisija Odbojkaškog saveza Srbije saopštila je tokom okobra parove, pa tako muška ekipa subotičkog Spartaka u utorak od 19 časova dočekuje Spartak iz Ljiga, kojeg je pre desetak dana ubedljivo savldala u okviru Superlige. Branilac trofeja Kupa Srbije je Novi Pazar. "Golubice" će imati nešto težeg protivnika, a i igraju na gostujućem terenu. Izabranice Vladimira Kapriša u sredu od 19 časova gostuju Partizanu u Beogradu.

U osmini finala Kupa Srbije igra se jedna utakmica, a pobednici će izboriti plasman u četvrtfinale.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1409
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.