Komentara: 1
Pregleda: 4590
Video
Foto

Obnovljena računarska laboratorija na Visokoj tehničkoj školi

16.10.2020. u 17:03h
Izvor: Subotica.com
Uručenjem simboličnog ključa, kompanija "Studio Present" predala je na korišćenje obnovljenu računarsku laboratoriju Visokoj tehničkoj školi, koja će mladim programerima u Subotici omogućiti bolje uslove za rad, razvoj i napredak.
Obnovljena računarska laboratorija na Visokoj tehničkoj školi

Obnova laboratorije predstavlja krunu višegodišnje saradnje između kompanije "Studio present" i Visoke tehničke škole, koja je se najpre ogleda u stipendiranju talentovanih studenata kojima se osim novčane podrške, pruža mogućnost da obave stručnu praksu u kompaniji uz mogućnost zaposlenja, objasnio je Miloš Ćuković, projekt menadžer kompanije.

Obnovljena računarska laboratorija na Visokoj tehničkoj školi- Više od 80 odsto naših zaposlenih je poniklo sa Visoke tehničke škole i zahvaljujem se profesorima koji odlično rade posao, jer je izuzetno važno da dobro pripreme studente, koji sa vrlo dobrom osnovom mogu dalje da se razvijaju za potrebe našeg posla. Cilj nam je da se ne zaustavimo ovde, već da dalje razvijamo svest kod studenata i profesora da znanje i edukacija treba da budu u sprezi sa privrednom, jer privreda diktira ono što tržište traži - rekao je Ćuković, dodajući da je kompanija do sada dodelila stipendije u vrednosti od milion dinara studentima ove visokoobrazovne ustanove. - Još jednom se zahvaljujem profesorima koji su otvoreni za ideje i koji nam se obrate kada imaju talentovane studente, koje pozovemo na intervju i ako se pokažu dobro, odmah mogu da započnu praksu u našoj kompaniji.

Laboratorija koja je danas svečano predata na korišćenje Visokoj tehničkoj školi, pružiće mladim programerima bolje uslove za rad u prijatnom ambijentu, gde će moći da dele znanje, iskustva i zajedno napreduju, istakao je prof. dr Zlatko Čović, pomoćnik direktora ove visokoobrazovne ustanove.

Obnovljena računarska laboratorija na Visokoj tehničkoj školi- "Studio present" je primetio da vredi ulagati u mlade talente i sa ovom laboratorijom su napravili jedan moderan prostor, koji su osvežili i prilagodili potrebama naših studenata. Najviše je uloženo u izgled laboratorije, koja je dugi niz godina bila u upotrebi, a sada je obnovljena i napravljen je nešto drugačjii raspored stolova, dok je Škola obnovila računarsku opremu, tako da naši studeti sada imaju bolje uslove za rad - poručio je prof. dr Čović.

Izvor: Subotica.com
Otvaranje obnovljene računarske laboratorije kroz donaciju firme Studio present Otvaranje obnovljene računarske laboratorije kroz donaciju firme Studio present Otvaranje obnovljene računarske laboratorije kroz donaciju firme Studio present Otvaranje obnovljene računarske laboratorije kroz donaciju firme Studio present Otvaranje obnovljene računarske laboratorije kroz donaciju firme Studio present Otvaranje obnovljene računarske laboratorije kroz donaciju firme Studio present Otvaranje obnovljene računarske laboratorije kroz donaciju firme Studio present Otvaranje obnovljene računarske laboratorije kroz donaciju firme Studio present
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4590
Povezane teme

visoka tehnička škola

visoka tehnička škola strukovnih studija

zlatko čović

laboratorija

studio present

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.