Komentara: 0
Pregleda: 2700

Novi direktori imenovani na veću

15.12.2010. u 18:53h
Izvor: RTV Yueco
<p>Članovi gradskog veća predložili su Milorada Slijepčevića za direktora JKP "Parking", Milutina Blažića za direktora Centra za socijalni rad, a Helena Sagmajster za direktorku Zoo-vrta na Paliću. Predlozi će se na narednoj skup&scaron;tini naći pred odbornicima lokalnog parlamenta.</p>
Novi direktori imenovani na veću

Članovi Gradskog veća usvojili su predlog odluke o obrazovanju Budžetskog fonda za unapređenje bezbednosti saobraćaja u gradu. Novac će da se obezbedi od naplaćenih kazni i to za 30 odsto, a koristiće se za poboljšanje saobraćajne infrastrukture.

Na veću je usvojena i odluke o obrazovanju Budžetskog fonda za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u Subotici. Fond bi se finasirao iz sredstava Ministarstva poljoprivrede, gradskog budžeta i ostalih prihoda. Budžet bi iznosio od 5 do 10 miliona dinara.

Doneto je rešenje o proglašenju "Vašara sezonske prodaje jelki" na lokacijama utvrđenim Planom postavljanja tezgi, boksova i prodajnih mesta na javnim površinama u Subotici. Prodaja se održava od 10.decembra do 10.januara naredne godine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2700
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.