Komentara: 2
Pregleda: 3614

Nova turistička signalizacija u Subotici

02.11.2011. u 15:26h
Izvor: RTV Yueco
Nova turistička signalizacija u Subotici

U Subotici će do kraja novembra biti postavljena nova turistička signalizacija, kažu u Turističkoj organizaciji grada. Javna nabavka je završena i za par dana će se objaviti izvođač radova, kada prođe žalbeni rok. Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja odobrilo je 4,5 miliona dinara za izradu projekata i postavljanje turističke signalizacije za označavanje vinskog puta i vodjenje turističkog saobraćaja.

Table na kojima su ispisana mesta u gradu će se uskoro zameniti novim i modernijim. Subotičani smatraju da u gradu nema dovoljno turističke signalizacije.

Informativne table obuhvataju projekat za postavljanje turističke signalizacije za označavanje vinskog puta i vođenje turističkog saobraćaja na području Subotice i postavljanje turističke signalizacije za označavanje vinskog puta i pešačke zone u Subotici.U Turističkoj organizaciji Subotice kažu da je u planu postavljanje i vinske signalizacije na četiri mesta.

Postavljanje nove turističke signalizacije u gradu trebalo bi da olakša snalaženje posetiocima Subotice. Radovi bi trebalo da budu završeni do kraja meseca.Table će biti ispisani na srpskom, mađarskom, hrvatskom i engleskom jeziku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3614
Povezane teme

turistička signalizacija

turistička organizacija subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.