Komentara: 15
Pregleda: 5333

Nova turistička signalizacija u Subotici

27.05.2011. u 15:19h
Izvor: RTV Yueco
Nova turistička signalizacija u Subotici

Subotica bi uskoro trebalo da dobije novu turističku signalizaciju. Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja odobrilo je 4,5 miliona dinara za izradu projekata i postavljanje turističke signalizacije za označavanje vinskog puta i vodjenje turističkog saobraćaja.

Postojeća turistička signalizacija će se uskoro menjati. Table na kojima su trenutno ispisana mesta koja u gradu, kao i na Paliću treba videti biće zamenjena novim i modernijim. Subotičani se slažu da u gradu nema dovoljno turističke signalizacije.

U Turističkoj organizaciji Subotice kažu da se na projektu i postavljanju signalizacije već uveliko radi.Informacione table biće postavljene na više lokacija i biće ispisane na srpskom, mađarskom, hrvatskom i engleskom jeziku.

Postavljanje nove turističke signalizacije u gradu trebalo bi da olakša snalaženje posetiocima Subotice. Rok za završetak projekat je šest meseci.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 11 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 5333
Povezane teme

Turizam Subotica

turistička signalizacija

turističko informativni centar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.