Komentara: 1
Pregleda: 2576

Nova kreditna linija Razvojnog fonda Vojvodine

11.05.2022. u 16:36h
Izvor: Subotica.com
Predstavnici Razvojnog fonda Vojvodine prezentovali su subotičkim privrednicima novu kreditnu liniju za održavanje energetske efikasnosti, kao i postojeće linije za kreditiranje poljoprivrednih gazdinstava, preduzetnika i pravnih lica.
Nova kreditna linija Razvojnog fonda Vojvodine

Ove godine Razvojni fond Vojvodine na tržište je plasirao kreditnu liniju za finansiranje klimatski održivih investicija. Rok za vraćanje kredita je sedam godina, uz grejs period do 24 meseca. Osim nove, u prostorijama Regionalne privredne komore, predstavljene su i postojeće kreditne linije za poljoprivrednike, privrednike i pravna lica.

- Razvojni fond Vojvodine kreditira poljoprivredna gazdinstva za kupovinu poljoprivrednog zemljišta, nove ili polovne mehanizacije, odnosno za sve investicije u poljoprivredu, kao i za turizam. Takođe, kreditiramo i privrednike, odnosno pravna lica i preduzetnike. Između ostalog, imamo kredite za investicije, trajna obrtna sredstva, za razvoj turizma i drugo - objašnjava Staniša Stanišić iz Razvojnog fonda Vojvodine.

Nova kreditna linija Razvojnog fonda VojvodineIz ovog Fonda navode da je period odobravanja kredita oko mesec dana od podnošenja zahteva, rok za vraćanje je do 7 godina uz grejs period do 24 meseca. 

- Imamo izuzetno povoljne uslove kreditiranja. Kamatne stope su od 1 do 3 odsto na godišnjem nivou. Kada su u pitanju uslovi, nosioci registrovanih poljopivrednih gazdinstava moraju imati do 70 godina, dok sva pravna lica i preduzetnici moraju poslovati najmanje dve godine.  Za sve kreditne linije važi da su sredstva obezbeđenja hipoteka na poljoprivrednom zemljištu, odnosno na poslovnoj ili stambenoj nepokretnosti, a neophodna je i garancija banke

Nova kreditna linija Razvojnog fonda VojvodineIz Razvojnog fonda Vojvodine navode da su oni jedina institucija u regionu koja je aplicirala za akreditaciju kod Zelenog klimatskog fonda.

Više informacija o konkursima možete dobiti na satju Razvojnog fonda Vojvodine.

Izvor: Subotica.com
Prezentacija kreditnih linija Razvojnog fonda Vojvodine Prezentacija kreditnih linija Razvojnog fonda Vojvodine Prezentacija kreditnih linija Razvojnog fonda Vojvodine Prezentacija kreditnih linija Razvojnog fonda Vojvodine Prezentacija kreditnih linija Razvojnog fonda Vojvodine Prezentacija kreditnih linija Razvojnog fonda Vojvodine Prezentacija kreditnih linija Razvojnog fonda Vojvodine Prezentacija kreditnih linija Razvojnog fonda Vojvodine
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2576
Povezane teme

krediti

regionalna privredna komora

regionalna privredna komora subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.