Komentara: 1
Pregleda: 2135

Nova "Agora" i tema "Civilitet i vlast"

02.11.2012. u 14:09h
Izvor: RTV Yueco
Tema sutrašnje tribine "Subotička agora" je "civilitet (javno mnjenje, javnost, mediji) i vlast, odnosno, da li i na koji način građani i nevladine organizacije mogu da utiču na odluke koje donose lokalni organi i Skupština".
Nova "Agora" i tema "Civilitet  i vlast"

Na tribini će učesnici pokušati da odgovore na pitanja: Hoće li opstati štampani mediji? Da li ih ugrožava Internet i snažna pojava društvenih mreža? Da li je privatizacija pomogla novinarima da profesionalnije rade svoj posao ili je obrnuto? Šta je sa medijima nacionalnih manjina? Da li su oni zarobljenici političkih stranaka ili mogu po profesionalnoj savesti da rade svoj posao? Da li u našem društvu može da uspe ideja o besplatnim novinama?

Početak je u 10 časova u prostorijama Arhus centra na Otvorenom Univerzitetu.
Organizator tribine je Otvoreni univerzitet Subotica.

Ovogodišnji ciklus se realizuje uz podršku Fondacije "Fridrih Ebert Stiftung". 

Izvor: RTV Yueco
Tribina "Subotička agora" sa temom: civilitet i vlast Tribina "Subotička agora" sa temom: civilitet i vlast Tribina "Subotička agora" sa temom: civilitet i vlast Tribina "Subotička agora" sa temom: civilitet i vlast Tribina "Subotička agora" sa temom: civilitet i vlast Tribina "Subotička agora" sa temom: civilitet i vlast Tribina "Subotička agora" sa temom: civilitet i vlast Tribina "Subotička agora" sa temom: civilitet i vlast
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2135
Povezane teme

subotička agora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.