Komentara: 49
Pregleda: 7876
Foto

Nastavljaju se ulaganja u Suboticu

27.03.2018. u 15:35h
Izvor: Subotica.com
Zbog izuzetno dobre saradnje koju ima sa subotičkom lokalnom samoupravom, pokrajina će nastaviti da ulaže u naš grad, naročito u oblasti razvoja privrednih i turističkih potencijala Subotice i Palića, zaključak je današnje radne posete Đorđa Milićevića, potpredsednika Pokrajinske vlade.
Nastavljaju se ulaganja u Suboticu

Posle sastanka sa gradonačelnikom Bogdanom Labanom, potpredsednik Milićević, kome su prosistvovali i pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost Zoran Milošević, pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez i predstavnici grada, upriličen je obilazak Studentskog centra i OŠ „Jovan Mikić“.

Zajedničkim ulaganjem Pokrajinske vlade, Vlade Srbije i Grada Subotice, u većem delu Studentskog centra rekonstrusani su toaleti i sobe i urađena nova rasveta u menzi. Ti radovi su koštali više od 15 miliona dinara. Sredstvima Pokrajinske vlade od dva miliona dinara obnovljen je sportski teren u Osnovnoj školi „Jovan Mikić“.

Nastavljaju se ulaganja u Suboticu

- U proteklom periodu Pokrajinska vlada je uložila više od 900 miliona dinara u brojne investicije u Subotici, među kojima su Subotičko pozorište, nabavka angio-sale, ulaganja u komunalnu i saobraćajnu infrastrukturu. Mnogi od tih projekata realizuju u saradnji Pokrajine, Republike i Grada Subotice – podsetio je Đorđe Milićević. - Pokrajinska vlada je u 2017. godini opredelila blizu 90 miliona dinara za školske sportske terene i  verujem da će ove godne taj iznos biti preko 100 miliona. Time pokušavamo da u svih 45 lokalnih samouprava u svim osnovnim i srednjim školama stvorimo bolje uslove za bavljenje dece sportom. Nastavićemo sa ulaganjima u objekte obrazovanja, studentskog i učeničkog standarda, jer smo to prepoznali kao jedan od prioriteta.

Nastavljaju se ulaganja u Suboticu

Nastavljaju se ulaganja u Suboticu

Gradonačelnik Bogdan Laban istakao je da su, uz podršku Pokrajine, u Subotici realizovani značajni projekti u obnovi škola i izgradnje sportskih terena, uz napomenu da je pre mesec i po dana završena rekonstrukcija jedne od najvećih škola OŠ "Sonja Marinković".

- Sve što se u našem gradu radi na razvoju infrastrukture i saobraćaja, završetku kapitalnih projekata, sada smo u prilici da uz podršku Pokrajine i Republike zajednički realizujemo - rekao je Bogdan Laban.

Izvor: Subotica.com
Delegacija vlade APV u poseti Subotici Delegacija vlade APV u poseti Subotici Delegacija vlade APV u poseti Subotici Delegacija vlade APV u poseti Subotici Delegacija vlade APV u poseti Subotici Delegacija vlade APV u poseti Subotici Delegacija vlade APV u poseti Subotici Delegacija vlade APV u poseti Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 49
Pregleda: 7876
Povezane teme

osnovna škola jovan mikić

bogdan laban

studentski centar subotica

pokrajinska vlada

ranko čuljković

sportski tereni

kapitalne investicije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.