Komentara: 0
Pregleda: 1965

Najava sportskih dešavanja za vikend

13.02.2015. u 12:42h
Izvor: Subotica.com
Jedan manji deo subotičkih sportskih kolektiva privodu kraju pripreme za nastavak takmičenja u svojim sportovima, do je većina ipak u punom zamahu i vodi borbe u svojim sportovima i rangovima takmičenja. Subotička publika u naredna tri dana imaće priliku da gleda odbojkašice i rukometaše, koji od ove subote nastavljaju prvenstvo u Super ligi.
Najava sportskih dešavanja za vikend

Prve na teren izlaze odbojkašice Spartaka koje će večeras ugostiti Radnički u meču 16. kola Superlige. Taj meč se igra od 19 časovo, a ulaz se naplaćuje 150 dinara. Više detalja u povezanoj vesti.

Posle dvomesečne pauze takmičenje u Super ligi nastavljaju i rukometaši Spartaka koji sutra (subota) od 19 časova dočekuju kostolački Rudar. Meč se igra u Hali sportova i ulaz je besplatan.

U subotu će na teren i košarkaši i košarkašice Spartaka. Muška ekipa u okviru 17. kola Prve lige gostuje u Čačku ekipi Borca (19h), dok će devojke gostovati u Boru istoimenoj ekipi. Košarkašice Spartaka trenutno zauzimaju pretposlednju poziciju i u narednih 5 kola, koliko je ostalo do kraja prvenstva, ukoliko žele da izbore opstanak moraju da zabeleže sve pobede.

Fubaleri Spartaka od utorka treniraju u Subotici, fudbaleri Bačke 1901 su nastavili pripreme u našem gradu, dok će se fudbalerke Spartaka od nedelje preseliti u Banju Koviljaču, gde će boraviti dve sedmice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1965

Povezana vest

Povezane teme

sport

najava sportskog vikenda

sportska nedelja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.