Komentara: 0
Pregleda: 1988

Nagrađeni najbolji plivači Spartaka u sezoni

07.12.2015. u 10:11h
Izvor: Subotica.com
Krajem protekle sedmice održana je Redovna godišnja skupština Plivačkog kluba "Spartak". Pored protokolarnog dela uručene su nagrade najuspešnijim takmičarima u protekloj godini. Priznanja nagrađenima je uručio Lajčo Mamužić, predsednik Skupštine.
Nagrađeni najbolji plivači Spartaka u sezoni

Za najboljeg takmičara u kategoriji plivača proglašen je Andrej Barna, višestruki državni rekorder, učesnik Svetskog seniorskog prvenstva u Kazanu (RUS), osvajač 6. mesta na I evropskim olimpijskim igrama mladih u Bakuu. U kategoriji plivačica za najbolju proglašena je Jovan Đurić - višestruka državna prvakinja, učesnica Svetskog juniorskog prvenstva u plivanju u Singapuru.

Ostali dobitnici nagrada su svi ostali osvajači medalja na Prvenstvima Srbije u plivanju tokom 2015. godine, a oni su: Anja Zubelić, Petra Čajkaš, Petra Bajusz, Marta Megadja, Teodora Der, Sara Evetović, Iva Kujundžić, Lili Ladanji, Andrija Tepavac, Nikola Koltin, Borislav Fermanović, Adriel Hajagoš, Novak Savić, David Hunjadi i Filip Hunjadi.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1988
Povezane teme

plivači

plivači spartaka

plivački klub Spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.