Komentara: 6
Pregleda: 6305

Mozaik grba Subotice od fotografija sa gradskih lokacija

01.09.2013. u 14:52h
Povodom Dana grada, u petak je ispred zgrade pozorišta podignut mozaik u obliku grba Grada Subotice, nastao po ideji i realizovan od strane UG “PhotoWalkers” a uz podršku Grada Subotice, Kancelarije za mlade Grada Subotice i UG ”BOC”.
Mozaik grba Subotice od fotografija sa gradskih lokacija

Projekat pod nazivom "Pokaži koliko voliš Suboticu" realizovan je tokom leta  od  samih članova udruženja PhotoWalkers, kao i od polaznika početnog kursa fotografije.

Mozaik je veličine 5x5 metara i sačinjen od 6328 fotografija nastalih na teritoriji Subotice.  Na pozorištu će biti izložen do srede, a kasnije premešten na neku drugu lokaciju i biće od strene UG”PhotoWalkers” ustupljen gradu na korišćenje. Samim tim,  ovaj projekat  je veoma  važan za Suboticu jer se može koristiti u promotivne svrhe grada na različitim manifestacijama i lokacijama.

UG “PhotoWalkers” poziva sve Subotičane zainteresovane za fotografiju  da im se pridruže u budućem radu. Možete ih kontaktirati na: udruzenjephotowalkers@gmail.com.

Mozaik grba Subotice od fotografija sa gradskih lokacija

Foto: Branko Kozarić / Photowalkers

Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 6305
Povezane teme

kancelarija za mlade

photowalkers

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.