Komentara: 0
Pregleda: 4969

Mladost Spartaka osvojila turnir u Somboru

22.01.2013. u 10:38h
Mladost Spartaka osvojila turnir u Somboru

Mladi fudbaleri Spartaka, generacija 2003, posle osvajanja međunarodnog turnira u Banja Luci osvajači su i 14. zimskog turnira "Spektar Kup 2013" koji se i ovaj pud održao u Somboru. Tradicionalni "Spektar Kup" okupio je deset ekipa: Spektar (Sombor), Exim (Palić), Petlić (Zrenjanin), Vojvodina (Šid), Tavankut, Žak (Sombor), Polet (Sivac), Spartak Zlatibor voda (Subotica), A.F. Ivan Obradović (Obrenovac), N.K. Cibalija (Vinkovci).

Ostvareni su sedeći rezultati:
Spartak - Cibalija:  2-0
Spartak - Polet:  0-0
Spartak - ŽAK: 4-0
Spartak - A.F. Ivan Obradović: 3-0

Polufinale
Spartak - Petlić: 0-0 (posle penala 2-0)

Finale
Spartak - Polet: 2-0

Iz fudbalskog kulba Spartak naglašavaju da je turnir bio dobar i izuzetno posećen. Po oceni stručnog šaba dečaci Spartaka su odigrali turnir na veoma visokom nivou i bez primljenog gola. Velika dominacija tokom celog turnira se pokazala i u finalu kada su pobedili Polet iz Sivca . Dalibor Cetina, trener ekipe Spartaka, generacije 2003  smatra da da više selecije Spartaka imaju lepu igračku budućnost u ovim dečacima.

Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4969
Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.