Komentara: 14
Pregleda: 20196
Video
Foto

Miroslav Ilić digao Suboticu na noge

27.12.2017. u 01:01h > 01:01
Izvor: Subotica.com
Miroslav Ilić digao Suboticu na noge

Povodom veka postojanja fabrike „Pionir“, na prepunom Gradskom trgu, pred oko šest hiljada ljudi, sinoć je nastupio Miroslav Ilić i dvočasovnim koncertom, bez ijedne pauze, još jednom potvrdio da je živa legenda naše narodne muzike.

- Povod što smo svi večeras tu je veliki jubilej, „Pionir“ slavi 100 godina i želimo im srećnih i uspešnih i narednih 100 godina. Dobra je prilika da se setimo i porodice Ruf, od koje je sve počelo i ne smemo da zaboravimo da i njih pomenemo – pozdravio je Miroslav Ilić mnogobrojnu publiku i zahvalio se direktoru „Pionira“ Miroljubu Aleksiću na organizaciji ovog koncerta.

Miroslav Ilić digao Suboticu na noge

Na iznenađenje i publike i orkestra Miše Mijatovića, „slavuj iz Mrčajevaca“ koncert je počeo numerom Zvonka Bogdana „Ej salaši na severu Bačke“, a potom nastavio uz Tozovčevu „Mađaricu mladu“.

Zatim su usledile „Ova noć ima čudnu moć“, „Smej se, smej“, „Još te nešto čini izuzetnom“, „Pozdravi je, pozdravi“, „Devojka iz grada“, „Jedan dan života“, „Nije život jedna žena“ i drugi neprolazni hitovi uz koje su, baš kao i uz „Pionirove“ slatkiše, odrastale mnoge generacije.

Za kraj dvočasovnog spektakla, orkestar Miše Mijatovića, na opšte oduševljenje publike, odsvirao je kolo u koje se uhvatilo i staro i mlado.

Miroslav Ilić digao Suboticu na noge

Po onome što se moglo videti, odavno Gradski trg nije bio toliko pun, a pred sam početak koncerta na glavnim saobraćajnicama u centru grada bila je strahovita gužva.

Koncert Miroslava Ilića je uživo emitovan preko naše FB stranice i gledalo ga je preko 10.000 osoba.

Izvor: Subotica.com
Koncert Miroslava Ilića Koncert Miroslava Ilića Koncert Miroslava Ilića Koncert Miroslava Ilića Koncert Miroslava Ilića Koncert Miroslava Ilića Koncert Miroslava Ilića Koncert Miroslava Ilića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 14
Pregleda: 20196
Povezane teme

fabrika pionir

miroslav ilić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.