Komentara: 7
Pregleda: 7120

Malter sa plafona pao na đake i radnike OŠ "Sečenji Ištvan"

10.06.2019. u 15:15h > 17:23
Izvor: Subotica.com
U jednoj učionici OŠ „Sečenji Ištvan“ prošle nedelje otpao je malter sa dela plafona, prečnika pola metra, ali na sreću, nije naneo teške telesne povrede đacima koji su se tu nalazili.
Malter sa plafona pao na đake i radnike OŠ "Sečenji Ištvan"

Po rečima direktorke škole Vesne Vajs jedna devojčica je zadobila ogrebotine a druga se u toku dana zbog mučnine javila u subotičku bolnicu, dok su ostala deca i učiteljica bez povreda, ali u šoku zbog prizora koji se dogodio.

- Ništa nije ukazivalo da to može da se desi, to je okrečena i sređena učionica, sređena je, plafon nije bio popucao... Deca su odmah izmeštena iz učionice, učiteljica je javila roditeljima, policija je obaveštena, pozvali smo građevinsko inženjera i pregledan je plafon – objašnjava direktorka škole. – Osećamo odgovornost za ono što se desilo, ali u ovom slučaju niko nije mogao da predvidi šta će se desiti, nije bilo nijedne pukotine, cevi, poplave ili nečeg sličnog. Učiteljica je odmah objasnila roditeljima, niko nam se nije javio da se žali. Policija će uraditi svoj deo posla ali po svemu sudeći nema osnova za pokretanje prijave, a po rečima građevinskog inženjera verovatno je popustio malter koji je bio vezan za betonske blokove.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 7120
Povezane teme

osnovna škola sečenji ištvan

vesna vajs

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.