Komentara: 18
Pregleda: 15894
Foto

Košarkaški teren "Nikola Kalinić" na Prozivci

17.07.2017. u 14:12h
Izvor: Subotica.com
Krilni igrač reprezentacije Srbije i evropskog šampiona Fenerbahčea Nikola Kalinić uoči odlaska na pripreme za EP svečano će otvoriti obnovljeni teren na Prozivci koji će nositi njegovo ime.
Košarkaški teren "Nikola Kalinić" na Prozivci

Poznati teren na šetalištu Prozivka godinama je bio simbol dobrog basketa u gradu. U akciji kompanije Mozzart, pod nazivom "Sto terena za jednu igru" taj teren je  dobio novi izgled i ponosno će nositi ime srpskog reprezentativca Nikole Kalinića.

Svoju uspešnu karijeru 25-godišnji reprezentativac Srbije upotpunio je ovosezonskom evroligaškom titulom koju je osvojio sa turskim Fenerbahčeom. Od subotičkog Spartaka, preko Vojvodine i Radničkog iz Kragujevca, do Crvene zvezde i konačno reprezentacije svoje zemlje, Nikola Kalinić je samo nizao uspehe. Kao još jedna od potvrda rada i truda prethodnih godina, stigla je i želja njegovih sugrađana da košarkaški teren u Subotici nosi ime „Nikola Kalinić“.

Košarkaški teren "Nikola Kalinić" na Prozivci

foto: Reuters

Svečano otvaranje obnovljenih terena biće u sredu, 19. jula, u 17 časova dođu na košarkaški teren u ulici Nade Dimić. Biće ovo prilika da Subotičani pozdrave popularnog "Kalinu" i požele mu dobar nastup i medalju na predstojećem EP koji je na programu od 31. avgusta do 17. septembra.

Košarkaški teren "Nikola Kalinić" na Prozivci

Radovi u toku...

Izvor: Subotica.com
Obnavljanje košarkaškog terena Obnavljanje košarkaškog terena Obnavljanje košarkaškog terena Obnavljanje košarkaškog terena Obnavljanje košarkaškog terena Obnavljanje košarkaškog terena
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 15894

Povezana vest

Povezane teme

nikola kalinić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.