Komentara: 5
Pregleda: 2750

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Vršac na startu KLS

05.10.2018. u 17:28h
Izvor: Subotica.com
Košarkaški klub "Spartak" priveo je kraju pripreme i spremno dočekuje prvi meč u sezoni. U naš grad u subotu dolazi ekipa Vršca. Igrači najavljuju bespoštednu borbu pod koševima, a nadaju se brojnoj podršci sa tribina.
Košarka: Spartak u subotu dočekuje Vršac na startu KLS

Na startu sezone u Košarkaškoj ligi Srbije Spartak će dočekati ABA2-ligaša Vršac, ekipu koja u kontinuitetu održava kvalitet i klub koji već duže vreme stabilno funkcioniše i postiže zapažene rezultate kako u nacionalnom prvenstvu tako i u regionu.

Prvi meč u sezoni najavili su šef struke Slobodan Ljubotina i prvotimac Ljubomir Čampara.

- Obavljene su kvalitetne pripreme, naporno i vredno smo radili, tako da je što se toga tiče urađeno sve kako treba. Mi smo vrlo mlada ekipa i mislim da je vrlo nezahvalno stavljati bilo kakve ciljeve pred ovako mlad tim. Smatram da prvi naš cilj treba da bude opstanak a sve preko toga, ako se otvori, odlično. - rekao je Čampara

Iznoseći svoja očekivanja 26-godišnji centar, rodom iz Novog Sada, rekao je da njegova ekipa poštuje Vršac i svesni su da je sastavljena od kvalitetnih igrača, ali istakao je da veruje u dobro izdanje svoje ekipa ukoliko se primene dogovori iz svlačionice i zadrži koncentarcija tokom čitavog meča.

Košarka: Spartak u subotu dočekuje Vršac na startu KLS

Akcenat na prvom delu priprema je bio na kondiciji, a zatim su usledile tehničke i taktičke pripreme na parketu. Pripreme je počeo veći broj igrača, jedan deo njih je ostao u klubu, a nekima su se zahvalili.

- Iza nas su dva meseca kvalietnog rada, mnogo igrača je prošlo kroz ove pripreme, međutim neki igrači su ostali, nekima smo se zahvalili. Doveli smo Čamapru na poziciji centra, Petrova na poziciji 3 i 4, Vilijamsa na pociji 1 i 2, Igrutinovića na jedinici i Makumanja na poziciji krilnog centra. - rekao je Ljubotina, a zatim izneo očekivanja pred prvi meč u sezoni - Vršac je ekipa koje pretenduje na najviše ciljeve, to je jedan kvalitetan tim sa iskusnim tenerom, nisu dobro startovali u ABA ligi, ali to u našoj ligi ništa ne znači. Očekujemo tešku ali kvalitetnu utakmicu.

Ljubotina i Čampara pozvali su publiku da dođu u subotu da pruže podršku ovom mladom timu, ističući da će im njihova podrška biti dodatni motiv i vetar u leđa da odigraju dobar meč u premijernom meču sezone.

Meč u kojem Spartak dočekuje Vršac igra se u subotu od 19,30 časova u Hali sportova.

Izvor: Subotica.com
Košarka: Najava premijernog meča u KLS Košarka: Najava premijernog meča u KLS Košarka: Najava premijernog meča u KLS Košarka: Najava premijernog meča u KLS Košarka: Najava premijernog meča u KLS Košarka: Najava premijernog meča u KLS Košarka: Najava premijernog meča u KLS Košarka: Najava premijernog meča u KLS
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2750

Povezane vesti

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

slobodan ljubotina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.