Komentara: 0
Pregleda: 1582

Košarka: Muška i ženska ekipa danas dočekuju protivnike

07.12.2019. u 08:17h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 7. decembra, se igraju svi mečevi 10. kola Druge lige Srbije za košarkaše i košarkašice. Obe subotičke ekipe dočekuju, ženska Karaburmu od 16 časova, muška Proleter od 18,30 časova.
Košarka: Muška i ženska ekipa danas dočekuju protivnike

Iako ulazimo kalendarski u kraj godine, košarkaški dueli u obe konkurencije održavaju se istim intenzitetom. Kako muška, tako i ženska ekipa Spartaka do ulaska u novu dekadu odigraće četiri meča, a već naredni je danas, na svom parketu.

Košarkašice i ove sezone imaju "tanku" klupu i grčevito se bore za što bolji plasman, a na tom putu posebno su važni mečevi sa konkurentima za kritični, donji deo tabele. Upravo takav protivnik danas stiže u Halu sportova i pobeda je imperativ. Subotičanke su vezale dva poraza i nadaju se da će pred svojim navijačima prekinuti negativan niz i do kraja godine ostvariti još neki trijumf. Susret dama počinje od 16 časova u Hali sporotova

Što se tiče muškog drugoligaškog takmičenja, Spartak je u nezavidnoj situaciji, imao je seriju teških utakmica u kojima je pokazivao znakove napretka, ali šest vezanih poraza malo su poljuljali samopouzdanje Subotičana i upravo protiv današnjeg rivala vide priliku da se konačno raduju i da ljubiteljima košarke u našem gradu podare pobedu. Duel Spartaka i Proletera na programu je od 18,30 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1582
Povezane teme

košarkaški klub spartak

ženski košarkaški klub spartak

druga košarkaška liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.