Komentara: 19
Pregleda: 12373

Koncert Željka Vasića deo programa obeležavanja Dana grada

25.07.2018. u 15:34h
Izvor: Subotica.com
Nastup Željka Vasića na Gradskom trgu među prvim je poznatim detaljima ovogodišnje organizacije proslave Dana grada koji se tradicionalno upriličava višednevnim programom.
Koncert Željka Vasića deo programa obeležavanja Dana grada

Iako je do zvaničnog obeležavanja Dana Subotice preostalo nešto više od mesec dana, pripreme za organizaciju glavnog i pratećeg programa za sve Subotičane i goste koji tih dana budu posetili naš grad uveliko teku.

Dana grada Subotice proslavlja se 1. septembra u znak sećanja na 1779. godinu kada je Subotica dobila status slobodnog kraljevskog grada. Proslava će kao i ranijih godina trajati nekoliko dana, prošarana bogatim kulturno-umetničkim, zabavnim i sportskim programom, ali i onim protokolarnim koji su tradionalno vezani za ovu proslavu.

Ono što je za sada izvesno je da će za Dan grada na glavnom gradskom trgu pevati Željko Vasić, pevač zabavne muzike i kantautor. Ovo je epilog javne nabavke direktnog pregovaranja sa estradnim umetnikom, a honorar za njegov nastup iznosi 850.000 dinara, odnosno nešto više od 7.000 evra bez PDV-a, što je po oceni Komisije "tržišna cena".

Željko Vasić je rado viđen gost u Subotici, često je nastupao po lokalnim klubovima, na proslavama udruženja, a imao je vrlo posećene nastupe u Velikoj većnici, u martu ove godine, i na Gradskom trgu, prošle godine, u okviru Zavičajnih dana.

Više detalja oko programa obeležavanja Dana grada očekujemo da ćemo saznati od Organizacionog odbora u drugoj polovini avgusta. Tradicija će početi i sa održavanjem 2. Subotičkog polumaratona koji je predviđen za 2. septembar (nedelja).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 19
Pregleda: 12373
Povezane teme

dan grada

1. septembar dan subotice

proslava dana grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.