Komentara: 8
Pregleda: 5155

Koncert "Srbija u ritmu Evrope" u Subotici

01.07.2013. u 17:20h
Završni koncert manifestacije "Srbija u ritmu Evrope" za subotičke mališane održaće se na Stadionu malih sportova iza Bioskopa “Jadran”, u sredu, 3. jula sa početkom od 20.30 časova.
Koncert "Srbija u ritmu Evrope" u Subotici

Na koncertu će nastupiti deca Subotice koja su proteklih meseci pohađali obuke u sekcijama hor, moderan ples, folklor i solo pevanje. Na velikoj bini svoje umeće i talenat pokazaće i gosti Hrvatskog kulturno prosvetnog društva “Matija Gubec” iz Tavankuta, plesna skola "Milenijum", plesna grupa "El'labinne”, a specijalni gost biće finalista Prvog glasa Srbije. Specijalno iznenadjenje večeri biće medvedić Lino koji će kao i predhodne godine deliti poklone.

U skladu sa politikom socijalno odgovornog poslovanja i pružanja podrške lokalnoj zajednici, kompanija Podravka podržava manifestaciju “Srbija u ritmu Evrope”. Podravkin Lino medvedić uveseljavaće posetioce, a najmlađi sugrađani imaće priliku da se fotografišu sa njim i dobiju poklon pakete koje je Podravka spremila specijalno za ovu priliku.

Koncerti “Srbija u ritmu Evrope” u toku maja i juna meseca održani su u Gornjem Milanovcu, Prokuplju, Kuršumliji, Šapcu, Šidu, Užicu, Velikom Gradištu, Smederevskoj Palanci, Topoli, Ljuboviji, Lajkovcu, Novom Kneževcu, a tokom leta svoje umeće pokazaće deca u Bajinoj Bašti, Velikom Gradištu, Despotovcu, Kosjeriću i Žitištu. Finalni koncert manifestacije, na kome će se objaviti pobednik, održaće se u Šapcu 15.jula.

Manifestacija “Srbija u ritmu Evrope” održava u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u životu na opštinskom i regionalnom nivou. Cilj manifestacije je podsticanje, razvijanje, prepoznavanje i očuvanje mladih talenata u Srbiji. U okviru programa manifestacije, organizuju se besplatne edukacije za decu osnovnihiI srednjih škola u gradovima širom Srbije. Edukacije se realizuju u vidu 4 različite sekcije: hor, moderan ples, folklor i solo pevanje.

Završni koncert "Srbija u ritmu Evrope" Završni koncert "Srbija u ritmu Evrope" Završni koncert "Srbija u ritmu Evrope" Završni koncert "Srbija u ritmu Evrope" Završni koncert "Srbija u ritmu Evrope" Završni koncert "Srbija u ritmu Evrope" Završni koncert "Srbija u ritmu Evrope" Završni koncert "Srbija u ritmu Evrope"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 5155

Povezana vest

Povezane teme

srbija u ritmu evrope

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.