Komentara: 9
Pregleda: 7175

Kamping na Paliću na 7.500 kvadrata

29.07.2013. u 16:02h
Izvor: Park Palić
Preduzeće "Park Palić" d.o.o. je pre nešto više od dve nedelje (12. jula) otvorilo kamping odmorište "Palić". Kamping odmorište se nalazi na Paliću, 100 metara od obale jezera na adresi Omladinski Park 13. Prostire se na površini od 10.000 kvadratnih metara, od čega je 7.500 kvadratnih metara upotrebljive površine.
Kamping na Paliću na 7.500 kvadrata

Kamping odmorište je ograđeno, osvetljeno i raspolaže recepcijom (0-24h), muškim i ženskim toaletima (otvoreni i zatvoreni), tuševima. Kamp takođe ima struju i pijaću vodu.

Za prve dve nedelje rada kamping odmorište, koje je otvoreno za goste od aprila do oktobra, je posetilo najviše kampera iz inostranstva, a najčešći strani gosti dolazili su iz Poljske, Španije, Češke i Slovenije.

Preduzeće "Park Palić" d.o.o. sklopio je sporazum sa Kamping asocijacijom Srbije, te se kamping odmorište "Palić" nalazi na njihovoj zvaničnoj internet prezentaciji, kao i na evropskoj mapi kamping mesta duž koridora 10.

Izvor: Park Palić
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 7175
Povezane teme

Park Palić

turizam palić

kamping

turizam na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.