Komentara: 13
Pregleda: 8111

Još 23 pacijenta u Kovid delu, ukupno 137 na bolničkom lečenju

29.11.2020. u 19:05h
Izvor: Subotica.com
Još 23 pacijenta u Kovid delu, ukupno 137 na bolničkom lečenju

Subotička bolnica u današnjem izveštaju navela je da je u protekla 24 časa u Kovid respiratornoj ambulanti Opšte bolnice Subotica obavljeno 99 pregleda, 23 pacijenta su zadržana na bolničkom lečenju, dok je šest pacijenata otpušteno na dalje kućno lečenje i izolaciju.

Kako dalje navode, na bolničkom lečenju u Kovid bloku trenutno se nalazi 137 pacijenata, na odeljenju intenzivne nege 15 pacijenata, od čega 12 na mehaničkoj ventilaciji.

Još 23 pacijenta u Kovid delu, ukupno 137 na bolničkom lečenju

Kako smo ranije javili od danas je "Ambulanta 1" u kovid režimu, pa građani koji žele da se testraju mogu to učiniti i u Kumičićevoj ulici, svaki dan od 7 do 22 časa.

Za otvaranje još jedne kovid ambulante, pored ATD u Harambašićevoj, Dom zdravlja Subotica se odlučio u cilju rasterećenja ATD ambulante, s obzirom na veliku gužvu i redove koji su viđeni prethodnih desetak dana.

Još 23 pacijenta u Kovid delu, ukupno 137 na bolničkom lečenjuSvi građani koji imaju simptome akutne respiratorne bolesti (temperaturu, bol/grebanje u grlu, kašalj, bol u grudima, kratak dah, gubitak čula ukusa/mirisa) treba da se jave u Kovid ambulante zu Harambašićevoj i Kumičićevoj (7-22h).

Takođe, iz Opšte bolnice Subotica obaveštvaju građane da u njihovoj Kovid respiratornoj ambulanti mogu da dolaze samo pacijenti koji su upućeni od strane lekara u Kovid ambulantama Doma zdravlja, te da će oni koji ne budu imali uput biti vraćeni u Kovid ambulante Dom zdravlja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 13
Pregleda: 8111

Povezane vesti

Povezane teme

korona virus

epidemija korona virusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.