Komentara: 0
Pregleda: 4359

Japanska pop kultura u Subotici

04.11.2013. u 17:42h
Izvor: RTV City
U omladinskom klubu Skladište sutra će biti priređeno Veče predstavljanja japanske pop kulture, sa početkom u 19.30 časova.
Japanska pop kultura u Subotici

Tokom večeri, predstavnici Društva Sakurabana iz Beograda, održaće predavanje o japanskoj pop kulturi, radionicu manga stripa i projekciju japanskih,anime filmova. Ulaz je slobodan.

U pozivu organizatora navodi se da će predavanje održati predsednik Društva Sakurabana iz Beograda, Bojan Vukadinović koji će govoriti o japanskoj likovnoj umetnosti i pravcima, počecima i razvojem manga, japanskih stripova, kao i o savremenom manga stripu u Srbiji, Japanu i u svetu. Zatim će uslediti Radionica manga stripa koju će voditi Mina Petrović, instruktor u manga školi, koja će zainteresovanima pokazati osnove crtanja manga stripova.

Predviđeno je i prikazivanje četiri kratka filma iz projekta Anime Mirai, projekta koji je započet 2010. godine i koji za cilj ima promociju mladih japanskih animatora. Više informacija na web sajtu- www.danilokis.rs 

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4359
Povezane teme

omladinski klub "skladište"

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.