Komentara: 1
Pregleda: 2931

Hokejaši Spartaka uspešni na turniru u Novom Sadu

25.03.2014. u 09:24h
Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Hokejaški klub "Spartak" je u subotu (22. mart) sa svojim selekcijama U8 i U10 učestvovao na turniru u Novom Sadu, na kojem su pored njih učestvovale i ekipe domaćina HK "NS Stars", HK "Partizan" (Beograd) i HK Beostar (Beograd).
Hokejaši Spartaka uspešni na turniru u Novom Sadu

Prikazana igra, trud i zalaganje subotičkih igrača je bila na fenomenalnom nivou, te su se na taj način prikazali u najboljem svetlu. Na turniru se igralo po principu "svako sa svakim", a HK "Spartak" je u obe kategorije odigrao po 3 utakmice i ostvario fantastičnih 5 pobeda i samo 1 minimalan poraz.

Za HK "Spartak", selekcija U8 su nastupali: Konakov Novak, Kukaras Luka, Marcikić Nemanja, Vaštag Ivett, Miklenović Mellanija, Kuntić David, Pećerić Slaven, Antonijević Aleksandar i Dobo Armin. Trener: Jaramazović Zoran

Za HK "Spartak", selekcija U10 su nastupali: Sudarević Luka, Kostić Luka, Pećerić Petar, Vaštag Mark, Kiš matej, Sekulić Elena, Šandor David, Horvat Marko i Herbatin Oliver. Trener: Brestovac Uroš

BEZ PRAVIH USLOVA ZA TRENIRANJE

Otežavajuća okolnost sa kojom se mladi hokejaši suočavaju već više od 3 nedelje je ledena ploča skinuta sa Gradskog klizališta u Subotici j(20 dana pre ovog turnira) i da od tada subotički "ledeni oklopnici" nemaju praktično nikakve uslove za sprovođenje trenažnih procesa, dok su svi klubovi iz Novog Sada i Beograda i dalje na ledu i da će tako i biti sve do polovine aprila. Ovaj podatak dodatno govori o uspehu i kvalitetu veoma talentovane generacije HK Spartak.

POTREBNO ZATVORENO KLIZALIŠTE

Hokejaški klub "Spartak" i svi budući šampioni koji se rađaju u ovom klubu najiskrenije se nadaju i veruju, kako kažu, da će Grad Subotica i nadležni rukovodeći kadar prepoznati potrebu zatvorenog klizališta u Subotici (ne samo zbog hokeja na ledu) i realizovati ovaj projekat u najkraćem mogućem roku, koliko već do početka naredne takmičarske sezone (oktobar 2014.).

Hokejaši Spartaka uspešni na turniru u Novom Sadu

Već narednog vikenda (nedelja, 30. mart) selekciju U8 očekuje turnir B kategorije u hokeju na ledu u Segedinu, a vikend posle toga (4-6. april) selekcija U12 ima nastup na međunarodnom turniru u InLine hokeju (hokej na rolerima) u Zagrebu.

Izvor: Hokejaški klub "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2931
Povezane teme

klizalište subotica

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokej na rolerima

inline hokej

hokejaški klub spartak

gradsko klizalište

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.