Komentara: 15
Pregleda: 3546

Gradski bazen na Prozivci od sutra ponovo dostupan za korišćenje

25.01.2023. u 17:40h
Izvor: Subotica.com
Gradski bazen na Prozivci od sutra ponovo dostupan za korišćenje

Zbog tehničkih problema sa filterima gradski bazen u naselju Prozivka nije radio od 18. januara kada je upravljač ovog objekta, JKP "Stadion", saopštio da je u toku tehnička intervencija na zameni filtera, te da bazeni neće biti dostupni građanima-rekreativcima i sportistima, kako je navedeno  - do daljeg.

Tokom popodneva isto preduzeće obavestilo je javnost preko svoje Fejsbuk stranice da od sutra, 26. januara, oba bazena počinju da rade normalno, što možemo pretpostaviti da je posledica rešavanja problema koji je naveden kao povod zatvaranja.

U ovih nedelju dana građani su praktično bili bez gradskih bazena, a sportisti su bili prinuđeni da se snalaze i treniraju u drugim gradovima.

Veliki bazen u SRC "Prozivka" za građane-rekreativce dostupan je od ponedeljka do petka od 6 do 17 časova, vikendom od 6 do 22 časa, dok mali radnim danima radi sat vremena kraće u odnosu na veliki, a vikendom dvokratno od 6 do 8 časova i od 14 do 22 časa. Cena karte za odrasle osobe (12+)  iznosi 200 dinara, za decu (7-12 godina) 100 dinara, a postoje i dodatne pogodnosti za studente, penzionere, porodične propusnice, periodične...

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 15
Pregleda: 3546

Povezana vest

Povezane teme

gradski bazen

zatvoreni bazen u subotici

bazen na prozivci

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.