Komentara: 75
Pregleda: 11115

Gradonačelnik Stevan Bakić razgovaraće sa građanima svake srede

28.08.2020. u 15:25h
Izvor: Subotica.com
Počev od 2. septembra, novoizabrani gradonačelnik Stevan Bakić primaće na razgovor građane svake srede, u periodu od 12 do 14 časova, u Plavoj sali Gradske kuće, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika.
Gradonačelnik Stevan Bakić razgovaraće sa građanima svake srede

Tako će Subotičani u neposrednoj komunikaciji sa gradonačelnikom imati priliku da iznesu svoje predloge, sugestije, inicijative i probleme koje se odnose na ingerencije Gradske uprave, kako bi se zajednički došlo do rešenja i doprinelo boljem funkcionisanju grada.

UOBIČAJENA PRAKSA - I prethodni gradonačelnici, među kojima su Bogdan Laban, Saša Vučinić, Modest Dulić, Geza Kučera i drugi, razgovarali su sa građanima, ali nije bilo tačno definisano vreme prijema. U zavisnosti od problema koji ih tišti, građani su se obraćali za pomoć kako gradonačelniku, tako i članovima njegovog Kabineta i Gradskog veća, a sada je po prvi put utvrđen tačan termin prijema građana, koji će gradonačelniku Stevanu Bakiću moći lično da se obrate za pomoć.

Za prijem kod gradonačelnika, zainteresovani građani mogu da se prijave svakog radnog dana od 7 do 15 časova na brojeve telefona 024/666-677024/ 636-117 ili putem mejla mayor@subotica.rs.

Nakon prijavljivanja, građani će biti obavešteni o terminu prijema.

Stevan Bakić je izabran za gradonačelnika Subotice u petak, 21. avgusta, na konstitutivnoj sednici Skupštine grada, nakon proširenja Dnevnog reda. Za gradonačelnika ga je predložila odbornička grupa Srpske napredne stranke, shodno najboljim rezultatima na lokalnim izborima održanim u junu, što su podržali koalicioni partneri iz SNS-a, SPS-a i SBB-a, dok su četiri odbornika bila protiv.

Bakić je završio Ekonomsku školu u Titogradu (Podgorici) 1985. godine. Potom je stekao zvanje viši sportski trener na Višoj školi za sportske trenere u Beogradu 1999. godine, a tri godine kasnije i zvanje profesora fizičke kulture na Fakultetu fizičke kulture u Nišu. Diplomirao je ekonomiju 2006. godine na Fakultetu za uslužni biznis u Sremskoj Mitrovici.

Kada je u pitanju radno iskustvo, Bakić je karijeru započeo u Carinarnici Jasenica, gde je radio od 1987. do 1991. godine, nakon čega prelazi u Carinarnicu Subotica, gde ostaje do 2003. godine. U Studentskom centru Subotica bio je zaposlen od 2006. do 2008. godine, od kada prelazi u Elektrodistribuciju Subotice, gde je najpre radio kao šef Službe za javnu nabavku (2008-2014), a potom kao direktor ogranka (2014-2020).

Od stranih jezika služi se engleskim i nemačkim na srednjem nivou.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 75
Pregleda: 11115

Povezane vesti

Povezane teme

gradonačelnik Subotice

kabinet gradonačelnika

stevan bakić

gradonačenik

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.