Komentara: 2
Pregleda: 3026

Fudbalski meč Spartaka i Partizana odložen za subotu

14.05.2014. u 16:01h
Izvor: Subotica.com
Zajednica Jelen Superlige odložila je mečeve pretposlednjeg, 29. kola za subotu od 17 časova zbog obilnih kišnih padavina koje su zadesile sve predele Srbije.
Fudbalski meč Spartaka i Partizana odložen za subotu

Zbog lošeg vremena mnogi klubovi nisu u stanju da budu domaćini mečeva u četvrtak, pa je JSL nakon sastanka sa predstavnicima klubova odlučila da se kolo odloži za dva dana. Zbog toga će se poslednje, 30. kolo JSL igrati u sredu, a svi mečevi će takođe početi u 17 časova.

Liga ne želi da odustane od propozicija takmičenja prema kojem se svi mečevi pretposlednjeg i poslednjeg kola igraju u isto vreme, pa nije moguće odlaganje samo pojedinih mečeva.

Ova odluka je saopštena oko 13:30, posle nedavno završene konferencije za medije na kojoj je jedna od tema upravo bilo i stanje na terernu Gradskog stadiona:

- Zimus je problem bila kombinacija jake kiše, topljenja snega i smrznutog sloja zemlje koji nije dozvoljavao upijanje vode, pa je to bio razlog za odlaganje. Sada su vremenski uslovi drugačiji i naš teren može da podnese najavljenu količinu kiše – istakao Miško Jovović, portparol kluba.

Takođe ne znajući za odluku Zajednice Dragi Kanatlarovski, šef stručnog štaba Spartaka, je najavljivao utakmicu kao da će se igrati u redovnom terminu (četvrtak):

- Mi smo pripreme za meč priveli kraju i odlaganje ne bi bilo dobro, a koliko vidim i Partizan je ozbiljno shvatio ovo gostovanje, jer su već stigli u Suboticu, tako da nema razloga da se ne igra. Partizan je favorit u ovom meču, ali su bili favoriti i u kupu, pa smo pobedili sa 2:0. Imamo veliki motiv, naročito jer je ovo mnogima poslednji meč pred subotičkom publikom i sigurno je da će dati svoj maksimum – poručio je Kanatlarovski.

Bez obzira na ovo odlaganje Spartak u ovom meču će nastupiti u dosta izmenjenom sastavu, sa nekoliko igrača koji su ponikli u omladinskom pogonu kluba. Pored igrača koji su kažnjeni zbog kartona (Mrkela i Farkaš) ili povređeni (Radović i Cicmil), u kombinaciji neće biti ni fudbaleri koji su igrali na pozajmicama iz drugih klubova, niti oni koji napuštaju Suboticu po završetku prvenstva (Lazić, Tumbasević i Aleksić).

Slobodan Novaković, nakon oporavka od povrede jedan od najboljih igrača ove sezone u ekipi, rekao je da njegove saigrače i njega očekuje teška utakmice, ali da će svi igrači dati maksimum da pobede renomiranog rivala, dok je Veseljko Trivunović, najiskusniji prvotimac Spartaka, pozvao publiku da u što većem broju dođu na Gradski stadion, a to je subota od 17 časova, nadamo se uz lepo vreme.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3026
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub partizan

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.