Komentara: 1
Pregleda: 2651

Fudbalerke Spartaka ostvarile 13. uzastopnu pobedu u prvenstvu

30.03.2014. u 11:34h
Izvor: Subotica.com
U subotu igrano je 13. kolo fudbalske Super lige za žene u kojem su se, između ostalih, u Kragujevcu sastali ŽFK "Spartak" i ŽFK "Trijumf". Spartak je verljivo došao do svoje 13. uzastopne pobede pošto je pobedio sa 6:0 (3:0).
Fudbalerke Spartaka ostvarile 13. uzastopnu pobedu u prvenstvu

Na samo kolo do početka plejofa aktuelne šampionke ostvarile su novu, 13. uzastopnu, pobedu u prvenstvu i imaju 100% učinak, uz gol razliku +82 (82 postignuta i 1 primljeni) što je donelo maksimalan učinak od 39 bodova.

U poslednjem meču ligaškog dela Spartak na Gradskom stadionu dočekuje ekipu Novog Bečeja.

Sistem takmičenja u plejofu je takav da će igrati po dve utakmice, svako sa svakim, prenose se bodovi samo iz međusobnih duela, što u slučaju ŽFK "Spartak" znači da će u startovati sa prednošću od +13 s obzirom da poslednju utakmicu igra sa ekipom koja se neće takmičiti za titulu. Ova idealna situacija je praktično i overa nove šampionske titule, ostaje samo da se odigra formalno plejof, a šampanjac već sada može da se hladi...

ŽFK "Trijumf" - ŽFK "Spartak" 0:6 (0:3)

Golove za ŽFK "Spartak" postigle su N’Rehy Ines u '15, J. Marenić  u '21, '68, T. Krstić '23, '56. i V. Slović u '75 minutu iz penala. Utakmica protiv Trijumfa igrana je na stadionu u naselju Badnjevac, nedaleko od Kragujevca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 2651
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.