Komentara: 0
Pregleda: 3886

Fudbaleri Srbije u finalu turnira "Stevan Ćele Vilotić" protiv Izraela

07.09.2014. u 10:21h
Izvor: Subotica.com
Posle jučerašnje druge pobede u dva odigrana susreta Srbija se plasirala u finale 21. memorijalnog turnira "Stevan Ćele Vilotić" koji se igra od 4. do 8. septembra na terenima u Subotici, u Tavankutu, Bačkoj Topoli, Senti i Vrbasu. Finale je na rasporedu u ponedeljak od 16,30 časova na stadionu FK "Bačka 1901", a protivnik Srbije će biti Izrael.
Fudbaleri Srbije u finalu turnira "Stevan Ćele Vilotić" protiv Izraela

Posle tri dana fudbala u omladinskoj konkurenciji reprezntacija Francuske, Izraela, Mađarske, Ukrajine, Belgije i Srbije  danas sledi dan pauze, a već sutra će se odigrati utakmice za plasman od prvog do šestog mesta.

U finalu 21. memorijala igraće Srbija i Izrael koji su sa dve pobede ostvarili maksimalan učinak, dok će u utakmicama za plasman za treće mesto igrati Mađarska i Ukrajina, odnosno prošlogodišnji pobednik Belgija i Francuska za peto mesto.

U petak je odigrano drugo kolo u kojem je Izrael savladao Mađarsku sa 3:0, dok je reprezentacije Francuske doživela još jedna poraz, ovaj put od Ukrajine sa 2:1.

Juče su odigrana još dva meča u kojima je Srbija pobedila Ukrajinu sa 1:0 (Radonjić '88) i duel Mađarske i Belgiju koji je posle izvođenja penala pripao Mađarima (0:0 / 3:1).

Prošlogodišnji pobednik je reprezentacija Belgije koja je u finalnom meču i više nego ubedljivo savladala reprezentaciju Mađarske sa 5:1 (3:0).

Danas sledi dan pauze koji će gosti našeg grada iskoristiti da obiđu Suboticu i Palić.

Ponedeljak (8. septembar) - utakmice za plasman:

  • 15,30 časova: za 5. mesto - Belgija i Francuska (Bačka Topola, stadion FK "Bačka Topola")
  • 15,30 časova: za 3. mesto - Mađarska i Ukrajina (Subotica, Gradski stadion)
  • 16,30 časova: finale Srbija i Izrael (Subotica, stadion FK "Bačka 1901")

ULAZ NA SVE MEČEVE JE BESPLATAN

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3886

Povezane vesti

Povezane teme

memorijalni turnir stevan vilotić ćele

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.