Komentara: 2
Pregleda: 2622

Fudbaleri Spartaka u ponedeljak protiv Radničkog iz Niša

27.09.2014. u 16:16h
Izvor: Subotica.com
Utakmica 7. kola u kojoj je u nedelju Spartak trebao da dočeka Radnički iz Niša odložena je, kao i čitavo kolo, za dan kasnije, odnosno ponedeljak u 15 časova. Fudbaleri Spartaka iskoristiće vikend da se dodatno pripreme za ovaj duel, a šef struke ima praktično kompletan igrački kadar na raspolaganju.
Fudbaleri Spartaka u ponedeljak protiv Radničkog iz Niša

Zbog potencijalnog održavanja "Parade ponosa" MUP Srbije pre par dana zabranio je u nedelju sva okupljanja na javnim mestima osim pomenute parade. Zbog ovih okolnosti odlučeno je da se 7. kolo koje se trebalo igrati u nedelju odigra u ponedeljak.

Svi mečevi sem duela Partizan - OFK Beograd biće odigrani u ponedeljak u terminima od 15, 17 i 19 časova. FK "Partizan" će zbog obaveza u ligi Evrope svoj meč odigrati u prvom sledećem terminu koji će odrediti Zajednica superligaša.

U susret narednom meču FK "Spartak" održao je danas konferenciju za novinare na kojoj su govorili šef struke Petar Kurćubić i prvotimac Novica Maksimović.

Po rečima Kurćubića u ponedeljak Spartak očekuje izjednačena i neizvesna utakmicu protiv veoma iskusne i takmičarske ekipe koja se organizovano i disciplinovano brani. U pitanju je ekipa koja odlično izvodi prekide i odlično se transformiše iz odbrane u napad.

Fudbaleri Spartaka u ponedeljak protiv Radničkog iz Niša

"Ne smemo ni u jednom momentu potceniti ekipu Radničkog, znamo kako motivisano igraju ekipe koje se bore za opstanak. Pogled na tabelu ne sme da nas zavara ili uspava, niti želimo da prihvatimo neku ulogu izrazitog favorita. Mislim da će odlučiti trenutna inspiracija i možda neki individualni potez. Nadamo se da će ta razlika prevagnuti na našu stranu, jer smo dosadašnjim igrama pokazali da možemo da pružimo dobru partiju." - izjavio je Kurćubić

Fudbaleri Spartaka u ponedeljak protiv Radničkog iz Niša

"Očekuje nas jako teška utakmica, dolazi nam ekipa koje je loše krenula, ali u poslednjem kolu je ubedljivo pobedila, uz to ostvarila prolaz dalje u Kupu. To je ozbiljna ekipa sa nekoliko vrlo iskusnih igrača i siguran sam da će doći da osvoje bodove, ali mi igramo kući, treba da odigramo dobro i da pokušamo da se iskupimo za poraz u Novom Sadu." - izjavio je Maksimović

Za ovu utakmicu Kurćubić ne može da računa na Banjca koji je povređen i Jondića koji se uspešno oporavlja od povrede butnog mišića ali u klubu nisu spremni da rizikuju i da računaju na njega u narednom prvenstvenom duelu protiv Radničkog.

Ova utakmica će biti specifična van terena zbog karakterističnih odnosa dve navijačke grupe klubova koji će zaigrati na zelenoj podlozi, tradicionalno dobri odnosi dve grupe Marinaca i Meraklija od kojih se očekuje da i ovaj put naprave sjajnu atmosferu i zajedno bodre svoje timove.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2622

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

marinci

petar kurćubić

meraklije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.