Komentara: 1
Pregleda: 3874

Fudbaleri Spartaka sutra igraju "generalku" protiv Segedina

14.07.2017. u 23:01h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi privode kraju pripreme za novu sezonu u Super ligi Srbije koja počinje 22. jula kada će "plavi golubovi" ugostiti Bačku iz Bačke Palanke. U okviru priprema Spartak je odigrao nekoliko kontrolnih utakmica, a za sutra su zakazana dva meča. Sa ekipom TSC u Bačkoj Topoli i sa Segedinom na Gradskom stadionu.
Fudbaleri Spartaka sutra igraju "generalku" protiv Segedina

Nakon dve nedelje rada na Zlatiboru fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi vratili su se u Suboticu i nastavili sa pripremama za novu sezonu. Boravak na planini stručni štab "plavih golubova" iskoristio je da  proveri veliki broj mladih igrača tokom kontrolnih mečeva, ali i da uigra ekipu za nove izazove u predstojećem prvenstvu.

- Dve nedelja rada na Zlatiboru protekle su dobro. Igrači su ispoštovali sve zahteve stručnog štaba, marljivo radili. Odigrali smo nekoliko utakmica gde rezultat nije bio zadovoljavajući. Momci su malo izgubili na svežini, jer se naporno radilo, ali u poslednjoj proveri, na meču protiv Rada sve što smo tražili odradili su maksimalno i pobedili.  Nadamo se da će tako biti i u prvenstvu – kaže Sava Pavićević pomoćni trener Spartaka.

Do starta nove prvenstvene trke ostalo je još nedelju dana. U redovima subotičkog superligaša nije bilo velikih promena kada je igrački kadar u pitanju, te ostaje samo da se  iskristališe jasna slika tima za početak novog šampionata.  

- Momci su iskusniji i stariji za jenu godinu. Znaju se međusobno i to bi trebalo da doprinese dobrim rezultatima u novoj sezoni . Uigravanje je u završnici, a nakon dva meča koja ćemo odigrati imaćemo jasniju sliku koja ekipa će početi protiv Bačke – jasan je Pavićević.

Spartak će sutra odigrati dve prijateljske utakmice, prvu u 10 časova u Bačkoj Topoli protiv TSC-a, dok će drugu, koja će ujedno biti i generalna proba pred početak prvenstva, igrati na Gradskom stadionu u 18,30 sa Segedinom. Ulaz za sve ljubitelje fudbala je besplatan.

Meč protiv Bačke u prvom kolu nove sezone igraće se naredne subote, 22. jula od 20 časova i to će biti prva utakmica muškog tima koja će se igrati od prvog minuta pod reflektorima. Verujemo da se subotička publika uželela superligaškog fudbala i da neće biti potrebna specijalna pozivnica za ovaj meč.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3874
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.