Komentara: 52
Pregleda: 8334

Fudbaleri Spartaka poraženi od Crvene zvezde (1:2)

05.04.2014. u 21:15h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka nisu uspeli da naprave dobru uvertiru pred revanš meč Kupa protiv Vojvodine pošto su danas poraženi od Crvene zvezde sa 2:1.
Fudbaleri Spartaka poraženi od Crvene zvezde (1:2)

Fudbaleri Crvene zvezde došli su do svoje 12. uzastopne pobede pošto su danas pred skoro punim tribinama savladali Spartak sa 2:1 (1:0), iako je Spartak tokom drugog poluvremena imao nekoliko šanse koje su mogle da donesu makar jedan bod.

Crveno-beli su postigli golove na vreme na teškom terenu na Gradskom stadionu u Subotici, ali imali su poteškoća u poslednjih 10-ak minuta protiv motivisanog Spartaka, ali su ipak osvojili nova tri boda u borbi za titulu.

Prvi gol postigao je Mijailović u 22. minutu nakon sjajnog dodavanja Ninkovića, a na 2:0 je povećao Mrđa u 75. minutu posle asistencije Milijaša. Konačan rezultat postavio je Šarac u 78. minutu.

Utakmicu je posmatralo oko 7.500 gledalaca, a po prvi put je korišćen novi digitalni semafor.

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Crvena zvezda Fudbal: Spartak - Crvena zvezda Fudbal: Spartak - Crvena zvezda Fudbal: Spartak - Crvena zvezda Fudbal: Spartak - Crvena zvezda Fudbal: Spartak - Crvena zvezda Fudbal: Spartak - Crvena zvezda Fudbal: Spartak - Crvena zvezda
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 3 nedelje
Komentara: 52
Pregleda: 8334
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.