Komentara: 9
Pregleda: 2252

Fudbaleri Spartaka odigrali nerešeno sa Novim Pazarom (0:0)

17.08.2015. u 10:48h > 16:39
Izvor: Subotica.com
U okviru 6. kola Super kige fudbaleri Spartaka su u nedelju gostovali u Novom Pazaru i tom prilikom osvojili važan bod protiv tradicionalno neugodnog protivnika, koji posebno dobre partije pruža pred mnogobrojnom domaćom publikom. Meč je završen rezultatom 0:0.
Fudbaleri Spartaka odigrali nerešeno sa Novim Pazarom (0:0)

U prvih pola časa igre nije bilo šansi ni za jedan tim. Prvu ozbiljniju priliku imali su domaći  u 31' minutu nakon slobodnog udarca koji je izveo Radivojević. U poslednjim trenucima prvog dela pokušao je i pazarov Lazar Pajović ali bila je to laka lopta za golmana Janoševića.

Početkom drugog poluvrema utakmica je dobila intenzitetu. Spartak je pokušao preko Torbice, čiji šut odlazi za malo pored gola. Usledila je najbolja prilika za domaće na meču kada se Pavlović oslobodio svojih čuvara, snažno šutirao i istakao golmana Janoševića koji je sve to ispratio i sačuvao svoj gol. Pokušao je Radivojević iz slobodnog udarca ali lopta je završila u živom zidu.

Pet minuta pre kraja susreta fudbaler Spartaka Predrag Pavlović je izveo korner, pravo na glavu Slobodana Vukoviću, koji je gađao desni donji ugao, ali je lopta pogodila Farkaša koji je stajao na gol liniji. Do kraja utakmice domaći su pritiskali sa velikom željom da postignu gol, međutim odbrana Subotičana uspešno je odolela i na kraju osvojila dragocen bod sa teškog gostovanja.

Novi Pazar - Spartak 0:0

Novi Pazar: ZEČEVIĆ Zlatko, STEVANOVIĆ Siniša, AŠKOVSKI Stefan  (59. ZILKIĆ Dino), KOSTIĆ Miroljub, RADIVOJEVIĆ Vladimir, PAVLOVIĆ Predrag, TINTOR Miloš, VUKOVIĆ Slobodan, ŠARAC Dino, PAJOVIĆ Lazar (74. TODOROVIĆ Ivan), OBROVAC Ivan (67. RUŠEVIĆ Anes).

Spartak: JANOŠEVIĆ Budimir, MARINKOVIĆ Marko, JOČIĆ Branimir, KOVAČEVIĆ Vladimir, TORBICA Vladimir (80. MAKARIĆ Milan), MILOŠEVIĆ Stefan (62.  IVANOVIĆ Đorđe), MEZEI Nebojša, ANTONIĆ Goran, ILIĆ Stefan, FARKAŠ Daniel, JONDIĆ Marko (86. SPREMO Stefan).

Da se iz Pazara vraćaju zadovoljni govori i izjava Stevana Mojsilovića, šefa struke Spartaka nakon odigrane utakmice u Novom Pazaru, a koju prenosimo u celosti: - "Veliko hvala ljudima iz FK Novi Pazar na divnom gostoprimstvu, a posebno građanima Novog Pazara koji su nas toplo dočekali i bili domaćini za primer. Toliku količinu ljubavi i pažnje na gostujućem terenu, u gostujem gradu, odavno nisam doživeo. Građani Pazara su nas pozivali na razgovor, na piće, na slikanje.. nešto zaista za svaku pohvalu i primer. Sam ambijent za vreme utakmice koji stvara domaća publika je visa dimenzija u odnosu na uslove u kojima mi igramo. Osećam potrebu da da u svoje lično ime i u ime igrača kažem: Alal vera i hvala Vam Pazarci!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 2252

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.