Komentara: 1
Pregleda: 3676

Fudbaleri Spartaka igraju protiv Hajduka (subota, 16:30)

27.04.2013. u 09:24h
Izvor: FK "Spartak"
Svi uslovi za dobru utakmicu u subotu, 27. aprila, od 16,30 sati su ispunjeni. Dve ofanzivne ekipe, Spartak Zlatibor voda i Hajduk iz Kule, boriće se za važne bodove u cilju da se na vreme obezbedi opstanak u Super ligi Srbije.
Fudbaleri Spartaka igraju protiv Hajduka (subota, 16:30)

Petar Kurćubić, šef stručnog štaba Spartaka naglasio je da je ovo još jedan važan meč za njegovu ekipu.

– Teško je vezati dve pobede na domaćem terenu, a nadamo se da ćemo da ponovimo igru kao protiv Smedereva i završimo i ovaj meč u našu korist. Utakmica je veoma važna jer nas za tri velika koraka može približiti cilju koji je postavljen kada sam došao u klub, opstanku u Super ligi. I ekipa Hajduka želi isti, oni se nalaze u težoj situaciji nego mi i motivisani su da u ovom malom derbiju obezbede pobedu. Najviše problema očekujem od njihove ofanzivne linije. Veselinović je u odličnoj golgeterskoj formi, tu su i Adamović, Sekulić i Rusmir, sve ofanzivni igrači. Kako i nama upravo odgovara ofanziva, očekujem nadigravanje i veliku borbu – kazao je Kurćubić i pohvalio radove na terenu Gradskog stadiona koji su u poslednje dve nedelje značajno popravili uslove za igranje fudbala.

Značaj utakmice potvrdio je Branimir Aleksić, pouzdani golman Golubova.

– Dobro se poznajemo sa ekipom Hajduka, očekujem susret dve ofnazivne ekipe, dobar fudbal, mnogo golova, naravno u mreži našeg rivala. Sve je ispunjeno da se odigra jedna dobra utakmica, a to je i najbolji poziv za naše navijače da nam pruže podršku u sve većem broju – istakao je Aleksić.

U timu Spartak Zlatibor vode neće biti samo Milan Vojvodić koji ima obaveze u omladinskoj reprezentaciji Srbije.

Busenovanje terena - Ovih dana odvijali su se radovi na busenovanju glavnog terena Gradskog stadiona. Na oštećenim delovima terena menjala se trava, postavljali se novi buseni sa travom. Uz idealne vremenske uslove na stadionu nadaju se da će se trava brzo primiti i Gradski stadion ozeleniti.

Fudbaleri Spartaka igraju protiv Hajduka (subota, 16:30)

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 11 godina i 2 dana
Komentara: 1
Pregleda: 3676

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbal

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.