Komentara: 3
Pregleda: 3696
Foto

Fudbaleri Bačke ubedljivi protiv Cementa na premijeri novog semafora

19.05.2016. u 09:44h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 je u 27. kolu pobedila Cement iz Beočina sa 3:1, ali ovaj meč će se ipak više pamtiti po novom semaforu koji je danas montiran i pušten u rad. Publika na stadionu kraj Somborske kapije prve sekunde pozdravila je snažnim aplauzom. Dvostruki strelac na ovom meču bio je Jakovljević.
Fudbaleri Bačke ubedljivi protiv Cementa na premijeri novog semafora

U prvom delu igre postignuta su čak tri pogotka. Crveno-beli su poveli već u 5' minutu meča preko Jakovljevića koji je spretno reagovao na jednu dubinsku loptu, prihvatio i rezantnim udarcem sa vrha šesnaesterca doveo svoj tim u prednost u ranoj fazi meča.

Premijera novog semafora - Na današnjem meču pušten je u rad elektronski semafor koji je montiran od temelja do električnih instalacija za samo 7 dana. Prve sekunde prvog elektronskog semafora najstarijeg srpskog fudbalskog kluba publika je dočekala gromoglasnim aplauzom.

Kao ekipa koja je imala više lopu u nogama Bačka je i stvarala više izglednih prilika ali mreže su mirovale do same završnice.

Mogli su gosti da dođu do poravnanja u 30' minutu da su iskoristili penal, ali Rađen je bio neprecizan, tačnije šutirao je snažno ali u desnu stativu pa se tako lopta vratila u polje i šansa za poravnanjem je propala.

Poslednjih desetak minuta gosti su pokazali zube i zaigrali nešto konkretnije i povezanije, Bačka je bila prinuđena da se brani, međutim na isteku 43' minuta posle jednog zahuktalog izleta gostiju prema golu Bačke usledila je kontra i rezultat na semaforu je glasio 2:0, a glavom je igrao Banjac.

Zadovoljstvo rezultatom u redovima crveno-belih dovelo je do malog opuštanja što su gosti vešto iskoristili nepun minut kasnije za smanjivanje rezultata na 2:1.

U drugom delu sve je manje više bilo preslikano, Bačka je bila nadmoćnija, samo što je pravih šansi bilo znatno manje. Jedina koja je iskorišćena donela je i konačni rezultat 3:1 za Bačku, a strelac je po drugi put bio Jakovljević u 53' minutu meča.

Bačka 1901 - Cement (Beočin) 3:1 (2:1)

U narednom kolu Bačka gostuje poslednjoj ekipi na tabeli. Do kraja prvenstva ostalo je da se odigraju još tri kola. Subotički srpskoligaš trenutno se nalazi na poziciji broj 4.

Fudbaleri Bačke ubedljivi protiv Cementa na premijeri novog semafora

Fudbaleri Bačke ubedljivi protiv Cementa na premijeri novog semafora

Fudbaleri Bačke ubedljivi protiv Cementa na premijeri novog semafora

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Bačka 1901 - Cement Fudbal: Bačka 1901 - Cement Fudbal: Bačka 1901 - Cement Fudbal: Bačka 1901 - Cement Fudbal: Bačka 1901 - Cement Fudbal: Bačka 1901 - Cement Fudbal: Bačka 1901 - Cement Fudbal: Bačka 1901 - Cement
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3696
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.