Komentara: 9
Pregleda: 3854
Foto

Fudbaleri Bačke savladali TSC iz Bačke Topole (2:1)

14.05.2017. u 11:59h
Izvor: Subotica.com
U derbiju vojvođanskog severa Bačka 1901 je na svom terenu zabeležila važnu pobedu u susretu protiv TSC iz Bačke Topole rezultatom 2:1.
Fudbaleri Bačke savladali TSC iz Bačke Topole (2:1)

Prvi su zapretili Subotičani. Stamenković je uputio centaršut sa leve strane, Zolnajić bio najviši u skoku, glavom poslao loptu pored stative. Uz veću inicijativu domaći igrači su sve češće bili u prilici da upute udarac ka golu. Neprecizni su bili Matijević i Jakovljević. Na drugoj strani Jovanić se našao sam sa Tasićem, ali je golman Bačke odlično intervenisao. Nešto kasnije Silađi je pokušao iz velike daljine da matira domaćeg čuvara mreže, ali nije uspeo. Novi napad gostiju i Branković u prilici da svoj tim dovede u vođtvo, ipak Tasić siguran.

Fudbaleri Bačke savladali TSC iz Bačke Topole (2:1)

Nizale su se prilike na obe strane. Pokušavali su i jedni i drugi da što pre dođu do vodećeg pogotka, ali nisu uspevali. U 36. minutu Pejović je uputio silovit šut sa nekih dvadesetak metara, dobro postavljeni Jorgić bez veći problema hvata loptu.

Nastavak susreta doneo je mnogo bolju igru i čak tri pogotka. Posle nekoliko pokušaja u 51. minutu Bačka je povela. Matijević je odlično uposlio Stamenkovića, a on plasirao loptu u mrežu za 1:0. Mogli su Subotičani da povećaju prednost, ali je Stamenković propustio dve kolosalne prilike. Ipak, nagrada Bačkoj za dobru igru u većem delu meča stigla je u 87. minutu posle situacije kada je Bursać izveo slobodan udarac, Jorgić je na kratko odbranio, ali odbijenu loptu vešto prihvata Spremo i šalje je u mrežu za 2:0.

Fudbaleri Bačke savladali TSC iz Bačke Topole (2:1)

Konačnih 2:1 postavio je Silađi sa bele tačke u 89. minutu, a najstrožoj kazni prethodilo je isključenje Bursaća, odnosno drugi žuti karton, posle neopreznog starta nad protivničkim igračem u kaznenom prostoru.

Bačka 1901 – TSC 2:1 (0:0)
Stamenković 51', Spremo 87' - Silađi 89' (p)

Bačka 1901: Tasić, Sili (M. Stošić), Milikić, Kiš, Pejović (Spremo), Zolnajić, Matijević, Stamenković, Jakovljević, Nađ (A. Stošić), Bursać.

TSC Bačka Topola: Jorgić, Bortnik, Đokić (Juhik), Krivokapić, Zlatković (Šinković), Silađi, Erak, Resanović, Boroš, Branković.

Fudbaleri Bačke savladali TSC iz Bačke Topole (2:1)

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Bačka 1901 - TSC Bačka Topola Fudbal: Bačka 1901 - TSC Bačka Topola Fudbal: Bačka 1901 - TSC Bačka Topola Fudbal: Bačka 1901 - TSC Bačka Topola Fudbal: Bačka 1901 - TSC Bačka Topola Fudbal: Bačka 1901 - TSC Bačka Topola Fudbal: Bačka 1901 - TSC Bačka Topola Fudbal: Bačka 1901 - TSC Bačka Topola
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3854
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.