Komentara: 2
Pregleda: 1479

Fudbal: Spartak u subotu dočekuje niški Radnički

29.09.2017. u 20:06h
Izvor: Subotica.com
Sutra na Gradskom stadionu od 17 časova Spartak Ždrepčeva krv dočekuje Radnički iz Niša. "Golubovi" žele da nastave uspešan niz i nadaju se, da će posle dva remija ostvariti pobedu.
Fudbal: Spartak u subotu dočekuje niški Radnički

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u derbiju 11. kola Super lige Srbije sutra od 17 časova dočekuju niški Radnički. Činjenica da su Nišlije jedan od konkurenata za plasman u vrh, subotička publika može da očekuje dobru i dinamičnu utakmicu u kojoj će nijanse odlučivati.

Radnički je ozbiljna ekipa, sa dva boda više od nas što je za poštovanje, ali mi imamo svoj plan koji moramo da ispoštujemo. Uložićemo  maksimum da odigramo kvalitetno i dobro, jer je ovaj meč jedan od najvažnijih za nas. Igramo protiv direktnog konkurenta za sam vrh na tabeli i  svesni  samo  da je pobeda neminovna da se zadržimo u društvu vodećih timoava. U tome će nam verujem pomoći i naši navijači koji su naš dvanaesti igrač i čija nam podrška mnogo znači – ističe Vladimir Gaćinović, saradnik šefa struke subotičkog superligaša.

Iako je pred njima težak meč, Subotičani veruju da je vreme za pobedu posle dva remija.

Od početka prvenstva igramo u kontinuitetu, ali u poslednje dve utakmice našu igru nije ispratio i rezultat. Odlično smo igrali protiv Mladosti, a posebno u Zemunu gde smo, zaista bili dominantniji tim na terenu i zaslužili da bolje prođemo. Međutim, fudbal je takva igra da se i to dešava, te se mečevi u kojima smo bolji ne završe našom pobedom. Verujemo da će nam se to vratiti na nekoj od predstojećih utakmica,koliko  već  protiv Radničkog –  kaže Gaćinović.

Istog je mišljenja i Aleksandar Radovanović, prvotimac Spartaka.

Nišlije su neogodan protivnik kući i na strani, što govore njihovi dosadašnji rezultatai. Mi smo dobro radili tokom protekle nedelje i verujem da ćemo to pokazati na terenu. Nismo imali sreće  na prethodna dva meča i pored naše dobre igre podelili smo bodove sa protivnicima. Verujem da će danas biti drugačije i da ćemo na kraju slaviti pobedu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1479
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.