Komentara: 5
Pregleda: 2390

Fudbal: Nemanja Nikolić ponovo u Spartaku

20.09.2021. u 11:15h
Izvor: Subotica.com
Letnji prelazni roku se približio kraju, a rukovodstvo Spartaka je iskoristilo da u svoje redove dovede pravo pojačanje. Nemanja Nikolić posle godinu dana ponovo se vratio u Suboticu.
Fudbal: Nemanja Nikolić ponovo u Spartaku

Napadač koji je „bljesnuo“ u Spartaku u prethodna dva mandata  posle inostranih angažmana, povratka u Srbiju i poziva od više domaćih superligaša,  odlučio se za staru bazu na severu Bačke. Nikolić je sa Subotičanima potpisao ugovor do  juna 2022. godine. Njegov dolazak mnogo će značiti timu Vladimira Buača koji iz meča u meč prikazuje dobre igre i niže pozitivne rezultate.

Prvi put Nemanja Nikolić je napustio „golubove“ 2018. godine i preselio se u Partizan. Posle godinu dana iz redova crno – belih prosleđen je u Vjvodinu na pozajmicu. Polusezona u Novom Sadu nije bila zadovoljavajuća, ali je naredna pozajmica u Spartak bila pun pogodak za Nemanju, koji je u Subotici igrački eksplodirao, postigavši sedam golova na 10 utakmica gde je postao jedan od najboljih napadača u ligi i zaslužio poziv Aleksandra Stanojevića za povratak u Humsku. Međutim, u oktobru 2020. godine Partizan ga je prodao u Saudijsku Arabiju, odakle se Nikolić kasnije preselio u Kazahstan, a sada u Suboticu stigao kao slobodan igrač.

Nikolić je još branio boje škole fudbala „Bubamara“, Sloge i Metalca iz Kraljeva u mlađim kategorijama, a već sa 16 godina obukao je dres prvog tima Grblja odakle je otišao u Rostov. U Spartak je prvi put stigao 2017. godine i tu najbolje pokazao svoj veliki potencijal i kvalitet kod Aleksandra Veselinovića i Vladimira Gaćinovića koji su predvodili subotičkog superligaša.

Spartak je u subotu poražen od Čukaričkog na Banovom brdu, tada Nikolić nije imao pravo nastupa, međutim prilično je izvesno da će na njega Buač moći računati u narednom superligaškom susretu, već u sredu, kada u Suboticu dolazi Proleter iz Novog Sada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2390

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

nemanja nikolić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.