Komentara: 0
Pregleda: 1042
Video

Fudbal: "Golubice" pobedom nad Zvezdom obezbedile šampionsku titulu

26.04.2021. u 11:26h
Izvor: Subotica.com
Četiri kola pre kraja prvenstva Spartak je i obezbedio šampionsku titulu. Subotičanke su u 2. kolu plejofa savladale Crvenu zvezdu u Beogradu sa 4:0.
Fudbal: "Golubice" pobedom nad Zvezdom obezbedile šampionsku titulu

„Golubice“ su slavile u derbiju kola. Tim Borisa Arsića savladao je Crveni zvezdu i domogao se nove šampionske titule, jedanaeste za redom.

Boljom igrom Spartak je stigao do prednosti golom Tijane Filipović već posle 16 minuta igre. Imao je domaćin priliku za izjednačenje u 40. minutu kada je dosuđen kazneni udarac za Crvenu zvezdu, ali je Miliva Kostić bila uspešnija i odbranila udarac sa 11 metara Mireli Tenkov.

U nastavku utakmice Spartak je potvrdio svoju dominaciju, a Tijana Filipović se pobrinula da ubedljivim trijumfom „golubice“ osiguraju 12 titulu prvaka države. Prvo je Mirela Tenkov postigla auto gol, a onda je Filipovićeva dva puta matirala Petrovićevu i to u kratkom vremenskom periodu za konačnih 4:0.

Crvena zvezda – Spartak 0:4 (0:1)
Filipović 18’, 86’,88’, Tenkov 52’ (ag),

Crvena zvezda: Petrović, Šćepanović, Đorđević (Eremić), Milović, A. Savanović, Tenkov, Milošević (Mančić), Nikolić, Popović, Vasović, Pavlović.

Spartak: Kostić, Nađ, Slović, Frajtović (Ilić), Zerfos (Stupar),Fiedler, Ćirić, Filipović, Kusi, Golubović, Šarić.

Spartak u narednom kolu plejofa ponovo igra na gostujućem terenu. "Golubice" gostuju u Nišu gde će snage odmeriti sa Mašincem.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1042
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.