Komentara: 4
Pregleda: 2234

Fudbal: "Golubice" bolje i od Breznice, druga pobeda u kvalifikacijama

11.08.2018. u 09:53h
Izvor: Subotica.com
Spartak, šampion Srbije u ženskom fudbalu upisao je i drugu pobedu na kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona u Crnoj Gori. Subotičanke su bile bolje od domačina Breznice i slavile sa 4:0.
Fudbal: "Golubice" bolje i od Breznice, druga pobeda u kvalifikacijama

Spartak je upisao još jednu pobedu kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona. Tim Borisa Arsića savladao je domaću ekipu Breznicu sa 4:0.

„Golubice“ su od starta nametnule svoju igru i nakon nekoliko neiskorišetnih prilika u 12. minutu došle do vođstva. Prisila Okjera bila je precizna nakon asistencije Oršoje Vajde i dovela Subotičanke u vođstvo. Rešene da i u drugoj utakmici uknjiže pobedu igračice Spartaka su sve češče bile pred golom Breznice. Nizale su se prilike, Okjera, Ilićeva, Pavlovićeva, Frajtovićeva su imale dobre šanse, ali ih nisu iskoristila. Konačno u 40. minutu Alina Rosa Da Kosta povećala je prednost Subotičanki na 2:0.

U drugom poluvremenu Subotičanke su nastavile u istom ritmu. Ni jednog trenutka nisu dozvolile protivniku da ugrozi njihov gol, a do kraja meča su  uspele još dva puta da zatresu mrežu domaćina. Prisila Okjera po drugi put nadmudrila odbranu Breznice i povisila prednost na 3:0 nakon dobre asistencije Tijane Matić. Angelina Hiks se pobrinula za konačnih 4:0. Anđela kričak je dobro proigrala Hiksovu, a njoj nije bilo teško da loptu smesti u mrežu za pobedu od 4:0.

Spartak – Breznica 4:0 (2:0)
Okjera 13' i 58', Rosa Da Kosta 40', Hiks 84'

Spartak: Kostić , VajdA, Slović, Frajtović, Pleuler, Ilić, Rosa, Hix, Okyere, Pavlović, Matić.

Breznica: Čabarkapa, Šaranović, Jankov, Lončar, Vujadinović, Vraneš, Jakovska, Topalović, Smiljković, Karličić, Lubina.

Rezultati prvog i drugog kola: Spartak – Kirjat Gat 1:0; Bazel – Breznica 4:0, Spartak – Breznica 4:0, Kirjat Gat – Bazel 0:3

Tabela nakon drugog kola:

  • Bazel 1 2 0 0 7:0 6
  • Spartak 1 2 0 0 5:0 6
  • Kirjat Gat 1 0 0 2 0:4 0
  • Breznica 1 0 0 2 0:8 0

Treće kolo - Petak, 13. avgust, 17h: Breznica – Kirjat Gat, Spartak- Bazel.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2234
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.