Komentara: 4
Pregleda: 1789

Fudbal: Golovima Tufegdžića Spartak slavio u Bačkoj Palanci

06.08.2020. u 14:01h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv upisao je i drugu pobedu u novoj sezoni. Subotičani su u Bačkoj Palanci slavili sa 3:1 protiv OFK Bačke, a trostruki strelac bio je Lazar Tufegdžić.
Fudbal: Golovima Tufegdžića Spartak slavio u Bačkoj Palanci

Fudbaleri Spartaka ostvarili su pobedu u drugom kolu Linglong Superlige Srbije. Tim Vladimira Gaćinovića pobedio je u Bačkoj Palanci OFK Bačku sa 3:1, a sva tri gola postigao je Lazar Tufegdžić dok je Nikola Žakula bio strelac jedinog pogotka za domaćine.

"Golubovi" su već u drugom minutu poveli golom Lazara Tufegdžića posle asistencije Bijelovića. Pokušali su domaći igrači preko Žakule i Đorđevića da izjednače, ali je golman Dujmović bio na visini zadatka. Na 2:0 Tufegdžić je povećao prednost Spartaka posle dobrog pasa Marčića u 36. minutu. Nešto kasnije Bačka je smanjila prednost „golubova“ golom Žakule i na odmor se otišlo uz minimalnu prednost Subotičana.

Nastavak je doneo veliku borbu. Bačka je mogla do izjednačenja u 54. minut sa bele tačke, nakon što je Ivančević igrao rukom u kaznenom prostoru,  ali se istakao Dujmović odbranivši penal Đorđeviću. Tačku na pobedu stavio je Lazar Tufegdžić svojim trećim golom posle asistencije Nikole Srećkovića. Zasluženo su „golubovi“ osvojili nova tri boda u Bačkoj Palanci.

OFK Bačka – Spartak ŽK 1:3 (1:2)
Žakula 38 ’-Tufegdžić 2’, 36’, 76’

Bačka: Milojević, Tomović, Pantić, Velemir, Škorić (Parađina), Mijatović, Zličić (Krčmarević), Jovanović, Žakula (Lukić), Đorđević (Njamculov), Zdravković.

Spartak: Dujnović, Dunđerski, Ivančević (Branković), Tekijaški, Milošević, Marčić, Đurasović (Vidaković), Srećković (Vidović), Tufegdžić, Denković (Savković), Bijelović (Nikolić).

U trećem kolu Linglong Superlige Srbije, Spartak će u nedelju, 9. avgusta u 19 časova, dočekati Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1789
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.